Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:42:35

Міліціонери Менського райвідділу внутрішніх справ здали кров для потерпілих від вибуху котла в лазні місцевого кафе

12.01.2013   12:38

На Чернігівщині група молоді відпочивала в одному з кафе Мени, згодом вони направилися в новозбудовану сауну закладу. Близько полуночі стався вибух опалювального котла з викидом пари в приміщення сауни, де в той час перебували троє відпочивальників. Всі вони отримали тяжкі термічні опіки.

Потерпілі були терміново доставлені до реанімації Менської районної лікарні, а потім - до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні. На чужу біду одразу відгукнулися міліціонери Менського райвідділу внутрішніх справ, вони здали необхідний об'єм крові для лікування двох хлопців і дівчини, які отримали тяжкі термічні опіки.

Відносно власника кафе відкрите кримінальне провадження за статтею  275 ч.2 Кримінального кодексу України - (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) - карається виправними роботами на  строк  до  двох  років  або обмеженням волі на строк до п'яти років,  або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває проведення низки судово-медичних експертиз, проводиться перевірка пожежною інспекцією та інспекцією Держтехпромнагляду щодо відповідності вимогам та умовам приміщення даної сауни. Вирішується питання про призначення експертизи щодо технічної придатності та відповідності ГОСТу опалювального котла сауни.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.