Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:41:03

Як честь країни врятували

10.01.2013   09:32Агенцiя

«Директор однієї голландської фірми приїхав у Чернігів мінським потягом дуже рано, — розповідає Сергій Самоненко, директор крохмального заводу. — Ми його зустріли з потяга о пів на п’яту ранку і поселили в готель, щоб трохи подрімав».

руки

руки

Голландець лише за кілька годин зрозумів, що забув у вагоні портфель. А в ньому — п’ять тисяч євро, документи і, найголовніше для нього, — ноутбук з діловими адресами та матеріалами. Коли С. Самоненко зайшов у номер до гостя, той сидів увесь почорнілий. Він чудово говорить російською, але нині не міг правильно сформулювати фразу: «Не знаю, случилось как...».

Не покладаючи особливих сподівань на знайдення пропажі, Сергій Самоненко все ж звернувся до заступника начальника Чернігівського вокзалу Анатолія Прокопця. І — о, чудо! — портфель уже за годину було знайдено в Києві. Ніхто його не тільки не вкрав, а й навіть не відкрив.

«Коли я сказав це голландцю, — продовжує С. Самоненко — то на власні очі побачив, як росте рейтинг України позицій так на 10. А остаточно він повірив у все це, коли отримав портфель до рук. Тепер зізнається: полюбив українців, як рідних».

Адже гість їхав до країни, в якій у в’язницях сидять політв’язні, ламаються потяги, дороги заметено снігом по кілька діб — і це все правда. Але є в нашій державі й просто чудові люди. На них і тримається Україна.
Чернігів.


http://www.golos.com.ua/Article.aspx?id=277254

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.