Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:44:21

Слова вдячності від співробітників управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області

29.12.2012   13:19Агенцiя

Підходить до завершення 2012 рік. Так прийнято, що в кінці року підводяться підсумки будь-якої діяльності. Час робити висновки, дякувати всім, налаштовуватися на майбутнє. Ось ми і вирішили подякувати великій когорті друзів Державної пенітенціарної служби України за постійну підтримку і спільну роботу.

Життя ще раз підтвердило, що будь-які плани можуть стати реальністю за умови, якщо є мета, бажання, старання, терпіння і натхнення.

По-перше, хочеться відзначити представників Благодійної організації "Чернігівський жіночий правозахисний центр". Саме Алла Лепеха, Валентина Бадира та Григорій Кропива своєю діяльністю навчали не лише засуджених Чернігівської області, а й допомагали співробітникам служби розібратись у вкрай важливих юридичних питаннях та нововеденнях. Величезна кількість консультацій, круглих столів, виступів, конференцій - допомогли нам в роботі із спецконтингентом. За підтримки цих висококваліфікованих спеціалістів було видано велику кількість паспортів засудженим, проводились засідання спостережних комісій, надавалась підтримка засудженим після звільнення.

Неймовірно важливу роботу проводила Всеукраїнська благодійна організація "Люди, які живуть з ВІЛ" (ЛЖВ). Директор Чернігівського обласного відділення Анжела Мойсеєнко жодного разу не відмовила в допомозі. Дана організація постійно підтримує наші установи ліками та оплатою дорогих медичних послуг. Завдяки сприянню "ЛЖВ" цього року було проведення тестування засуджених швидкими тестами на наявність захворювання на ВІЛ. Представники цієї організації регулярно проводили санітарно-просвітницьку роботу серед засуджених та здійснювали супровід засуджених після звільнення. Соціальні працівники, медичні працівники та психологи Державної пенітенціарної служби в Чернігівській області протягом 2012 року відвідували тренінги та проходили навчання.

Окремі слова вдячності линуть на адресу усіх служб та організацій, які не залишились осторонь питань організації роботи Будинку дитини при Чернігівській виправній колонії № 44. Директор дитячої студії "А-соль" Світлана Фир та директор організації "АХАЛАР" Юрій Трофименко допомогли дітлахам необхідними наборами для дитячого розвитку та творчості, музичними інструментами та засобами гігієни.
Дякуємо всім небайдужим, тим хто всіма силами намагається допомогти людям, які оступились в житті. Допомога цих та багатьох інших організацій була не лише моральною та духовною, просвітницькою та навчальною, а й матеріальною.

Важливо згадати з вдячністю представників Чернігівської Парафії Греко-католицької церкви Святих верховних апостолів Петра і Павла о. Віталія Котика, представників Християнської церкви "СКІНІЯ" і особисто Когута В'ячеслава та представників Центру реабілітації та милосердя "Християнський дім" та його керівника  Вересоцького Олексія.


Пре-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини