Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:32:43

Чемпіонат області з дзюдо: за першість змагалися близько 100 спортсменів

06.09.2021   11:00Агенцiя

Дзюдоїсти Чернігівщини показують гарні результати на змаганнях різних рівнів. 3 вересня близько 100 спортсменів боролися за першість на відкритому чемпіонаті області з дзюдо серед молоді до 23 років.

Змагання проходили в “Центрі спортивної боротьби” Чернігівської міської ради.

На Чернігівщині функціонує 7 осередків боротьби з дзюдо, в яких займається понад 1000 спортсменів. Змагання є відбірковими на Чемпіонат України, який відбудеться у Дніпрі 14 вересня.

Тренер Олександр Маркін зазначає, чернігівські дзюдоїсти цієї вікової категорії дуже сильні і у них є всі шанси пройти відбір і здобути нагороди на першості України.
У змаганнях брали участь як хлопці, так і дівчата. 16-річна чернігівка Єлизавета Шевченко тільки повернулася з Чемпіонату України і сьогодні знову збирається викластися на всі 100 та показати нові вміння.

14 років займається дзюдо Антон Дараган. Поборотися за першість у Чемпіонаті області він приїхав з Бобровиці. Для нього це перші змагання після травми, але хлопець радий знову бути в строю, адже з дитинства захоплюється дзюдо.

Серед дівчат у своїх вагових категоріях перше місце посіли Єлизавета Шевченко, Дарья-Ірина Шведик, Ірина Сіра, Наталія Поломана, Ангеліна Лисенко. Серед юнаків золото отримали Микита Нестеренко, Ярослав Гончар, Олександр Теретон, Артур Коваленко, Микита Лапушкин, Кирило Терлецький.

Телеканал "Новий Чернігів"

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини