Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:24:54

"DO like OLYMPIANS" для дітей Чернігівщини

05.11.2020   08:05Агенцiя

Всеукраїнський проєкт серед дітей та молоді «DO like OLYMPIANS», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України був проведений для дітей на базі Чернігівської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів № 34.

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області – заохотити дітей та молодь області сприймати олімпійську філософію, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги.

До дітей на захід завітали: відповідальний секретар Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Дмитро Пиріжок та начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

Стипендіат Національного олімпійського комітету України Марія Песоцька провела розминку «DO like OLYMPIANS». Гості заходу спілкувались з дітьми про користь та необхідність занять фізичною культурою та спортом, про олімпійські види спорту та видатних спортсменів, які гідно представляють нашу державу на міжнародних змаганнях. В продовженні заходу на спортивному майданчику закладу діти позмагались у футбол.

Завершився захід врученням учасникам заходу подарунків від Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини