Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:14:13

Прилуччани серед перших на Всеукраїнському етапі козацької гри “Сокіл-Джура”

01.08.2012   16:53Агенцiя

З 18 по 24 липня в Центральному таборі туристського активу Міністерства освіти і науки України в Іршавському районі Закарпатської області відбувся Всеукраїнський етап військово-патріотичної козацької гри “Сокіл-Джура”.

Прилуччани серед перших на Всеукраїнському етапі козацької гри Сокіл-Джура

Прилуччани серед перших на Всеукраїнському етапі козацької гри Сокіл-Джура

Їздила в Закарпаття й команда вихованців Центру творчості дітей та юнацтва міста Прилуки, що стала переможцем обласного етапу гри.

До програми змагань було включено 10 видів із фізичної, військової, туристської та теоретичної підготовки юних козаків. Протягом усіх днів проводився козацький вишкіл учасників із несенням вартової та осавульської служби. А на закритті гри головною вулицею та центральною площею Іршави пройшов урочистий марш роїв.

Команда вихованців Центру творчості дітей та юнацтва Прилук – рій “Залізна варта” – в напруженій боротьбі виборола перші місця у таких видах: “Туристська смуга перешкод”, де учасники долали перешкоди з пішохідного туризму; “Відун” – інтелектуальна гра з історії козацтва та сучасних збройних сил України; “Добре діло” – звіт про проведену роєм роботу козацького чи патріотичного напрямку у своєму регіоні. Друге місце команда здобула у спортивно-інтелектуальній грі “Квест” і в командному заліку стрільби з пневматичної гвинтівки. Учасниця рою “Залізна варта” Євгенія Сергієнко стала кращим снайпером гри серед дівчат.

Окрім Євгенії, у складі команди виступали Богдан Придатченко, Олександр Борисенко, Олександр Павлоцький, Денис Євдокімов, Владислав Астанін, Ігор Тишкевич, Ірина Васильченко. Готували команду працівники Прилуцького ЦТДЮ Валентина Миколаївна Гребінь, Дмитро Вікторович Дурас, Сергій Григорович Ігнатенко, Олександра Олександрівна Самойленко. Значний вклад у підготовку внесли Андрій Сікалов з окремого Прилуцького козацького полку імені Петра Сагайдачного та представник козацького куреня імені Івана Сірка Роман Зінченко. Необхідну атрибутику було виготовлено за рахунок спонсора, директора агентства нерухомості “Власник” Олександра Кутового.

Інформація відділу спортивного туризму та краєзнавства Прилуцького ЦТДЮ

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини