Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:34:14

Прилуччани серед перших на Всеукраїнському етапі козацької гри “Сокіл-Джура”

01.08.2012   16:53Агенцiя

З 18 по 24 липня в Центральному таборі туристського активу Міністерства освіти і науки України в Іршавському районі Закарпатської області відбувся Всеукраїнський етап військово-патріотичної козацької гри “Сокіл-Джура”.

Прилуччани серед перших на Всеукраїнському етапі козацької гри Сокіл-Джура

Прилуччани серед перших на Всеукраїнському етапі козацької гри Сокіл-Джура

Їздила в Закарпаття й команда вихованців Центру творчості дітей та юнацтва міста Прилуки, що стала переможцем обласного етапу гри.

До програми змагань було включено 10 видів із фізичної, військової, туристської та теоретичної підготовки юних козаків. Протягом усіх днів проводився козацький вишкіл учасників із несенням вартової та осавульської служби. А на закритті гри головною вулицею та центральною площею Іршави пройшов урочистий марш роїв.

Команда вихованців Центру творчості дітей та юнацтва Прилук – рій “Залізна варта” – в напруженій боротьбі виборола перші місця у таких видах: “Туристська смуга перешкод”, де учасники долали перешкоди з пішохідного туризму; “Відун” – інтелектуальна гра з історії козацтва та сучасних збройних сил України; “Добре діло” – звіт про проведену роєм роботу козацького чи патріотичного напрямку у своєму регіоні. Друге місце команда здобула у спортивно-інтелектуальній грі “Квест” і в командному заліку стрільби з пневматичної гвинтівки. Учасниця рою “Залізна варта” Євгенія Сергієнко стала кращим снайпером гри серед дівчат.

Окрім Євгенії, у складі команди виступали Богдан Придатченко, Олександр Борисенко, Олександр Павлоцький, Денис Євдокімов, Владислав Астанін, Ігор Тишкевич, Ірина Васильченко. Готували команду працівники Прилуцького ЦТДЮ Валентина Миколаївна Гребінь, Дмитро Вікторович Дурас, Сергій Григорович Ігнатенко, Олександра Олександрівна Самойленко. Значний вклад у підготовку внесли Андрій Сікалов з окремого Прилуцького козацького полку імені Петра Сагайдачного та представник козацького куреня імені Івана Сірка Роман Зінченко. Необхідну атрибутику було виготовлено за рахунок спонсора, директора агентства нерухомості “Власник” Олександра Кутового.

Інформація відділу спортивного туризму та краєзнавства Прилуцького ЦТДЮ

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.