Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:19:16

Обласне відділення Олімпійського комітету провело звітно-виборчу асамблею

06.06.2018   09:04Агенцiя

5 червня у приміщенні Чернігівської ОДА відбулося засідання звітно-виборчої асамблеї відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Голова відділення НОК – голова ОДА Валерій Куліч, – перший заступник голови Ніна Лемеш, заступник голови Андрій Дериземля і 41 член відділення розглянули дев'ять питань порядку денного.

Зокрема, прийнято звіт про діяльність відділення НОК України в Чернігівській області за період із вересня 2014 року по червень 2018-го і звіт ревізійної комісії, обрано членів відділення НОК України в області. Ними стали 38 представників федерацій з олімпійських видів спорту, 17 представників організацій зі спортивним ухилом, 11 атлетів-чемпіонів і 12 почесних членів відділення, затверджено керівний склад організації. Головою відділення переобрано Валерія Куліча, першим заступником – Ніну Лемеш, заступником – Андрія Дериземлю, відповідальним секретарем – Дмитра Пиріжка. Валерія Куліча обрано також кандидатом у члени НОК України відділення НОК України в Чернігівській області.

Принагідно у ході засідання його учасники привітали кращих спортсменів місяця й удостоєних інших відзнак.

Кращими у квітні 2018 року стали: серед дорослих - Олексій Коломієць разом із тренером Дмитром Анатолійовичем Гуньком, серед молоді - Вадим Журба разом із тренером Олександром Анатолійовичем Середою. У травні 2018-го: серед дорослих - Олена Костевич разом із тренерами Світланою та Ігорем Чередіновими, серед молоді - Наталія Чистякова та її тренер Сергій Альбертович Полтавцев.
 
 
За повідомленням відділення НОК України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини