Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:43:57

Призи знайшли героїв. Всеукраїнське об'єднання тренерів нагородило Рябоконя і Федорчука

13.01.2018   12:01Агенцiя

У Києві об'єднання тренерів нагородило найкращих тренерів 2017 року у ПФЛ.

В конференц-залі "Еліта" фешенебельного столичного готелю "Русь" відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічної премії Об'єднання за спортивні досягнення у професіональних лігах 2017 року. На прем'єрну церемонію завітало керівництво вітчизняного футболу, наші провідні тренери та зарубіжні спеціалісти, численні представники ЗМІ та дружніх спортивних організацій. ПФЛ України представлял її президент Сергій Макаров.

У вступному слові президент Об'єднання Микола Павлов відзначив, що тренерська організація несе об'єднавчу місію й згуртовує всіх навколо футболу. Мета процесу оцінювання - не критикувати чи акцентувати увагу на недоліках, а відзначати найкраще, показувати позитивний приклад, знаходити самородків нашого тренерського цеху не лише на найвищому рівні, а й у нижчих лігах, яким приділяють зазвичай менше уваги.

"Нам приємно, що, хоча Об'єднання існує не так давно, але ми вже маємо чимало авторитетних членів та своїх друзів, які готові нас підтримати. Так, як Микола Миколайович Лавренко, спільно з яким ми реалізовуємо низку проектів, у тому числі, й у царині дитячого футболу. Завдяки його підтримці, маємо офіс у центрі Києва та чудові умови для проведення церемонії в готелі "Русь". Окрім тих проектів, які ми не виносимо на суд громадськості, допомагаючи в складних ситуаціях вітчизняним тренерам, ми презентуємо у майбутньому і кілька новинок.

Зокрема, задумалися - і за рекомендації наших товаришів - над тим, щоб відзначати найкращих тренерів у студентському та дитячому футболі, готувати науково-методичні новинки та дослідження з історії вітчизняного тренерства. Ми вдячні за співпрацю ФФУ, УПЛ, ПФЛ та нашим колегам із профспілки "Футбол України". Раді співпрацювати з усіма, хто цінує роботу вітчизняного тренерського цеху та вшанування пам'яті наших корифеїв - Валерія Лобановського, Володимира Ємця та Геннадія Жиздика, Євгена Кучеревського, Віктора Прокопенка та багатьох великих тренерів", - сказал авторитетний тренер Микола Павлов.

З вітальним словом до присутніх звернулися перші віце-президенти ФФУ Вадим Костюченко та Олександр Бандурко. До привітання та нагородження лауреатів долучилися визначні вітчизняні футбольні фахівці. Приз найкращого тренера України 2017 року в Другій лізі головний тренер "Енергії" (Нова Каховка) Олег Федорчук отримав з рук Павла Яковенка. Нагороду найкращому тренеру України 2017 року в Першій лізі головному тренеру "Десни" (Чернігів) Олександру Рябоконю вручав технічний директор ФФУ Олег Протасов. А приз найкращому тренеру Прем'єр-ліги 2017 року головному тренеру "Олімпіка" (Донецьк) Роману Санжару вручив Леонід Буряк.

Вітальні слова звучали від наших дружніх організацій. У тісному колі перед присутніми виступили виконавчий директор Прем'єр-ліги Євген Дикий, голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» Ігор Гатаулін, один із старійшин футзалу та футболу Геннадій Лисенчук. Привітав тренерів і президент Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров.

"Організатори цього заходу - великі молодці, і роблять все правильно, - сказав Сергій Дмитрович. - Одна із цілей тренерської організації полягає у популяризації професії, визначення найкращих. Хочу побажати, щоб цей захід став традиційним. Щодо сьогоднішніх переможців, то спорити з професіоналами, які давали свою оцінку, не хотілося б. Переконаний, що оцінки були справедливими. а про об'єктивність свідчить той факт, що жоден з обраних тренерів не став чемпіоном України минулого року. Експерти об'єднання склали в одне ціле низку факторів і критеріїв оцінювання, і визначили найкращих".

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини