Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:09:20

"Олімпійський день" завітав в пришкільні табори Чернігівщини

18.06.2012   13:04Агенцiя

Літній відпочинок дітей проходить цікаво, весело, а головне – активно. Так більше 500 дітей з 36 шкіл міста Чернігова протягом двох тижнів змагалися в цікавих естафетах і виборювали право захищати честь своєї школи в зональних змаганнях, а вже переможці зональних турів зібралися 14 червня, на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, де пройшов фінал змагань "Веселі старти".

Організували ці веселі і цікаві змагання - Чернігівський міський осередок НОК України спільно з міським Центром фізичного здоров'я населення "Спорт для усіх". Традиційно вони приурочені до Міжнародного олімпійського дня, який щорічно відзначається 23 червня.

У фінальну частину змагань цього року потрапили 8 команд: "Яскраво-червоні вітрила"(школа № 5), "Смайлики"(школа № 23), "Сонечко"(школа № 35), "Переможці"(школа № 9), "Живчики"(школа № 15), "Патріоти"(школа № 29), "Дружба"(школа № 7) і "Веселі хлопці"(школа № 1).
 
Організатори завжди намагаються підібрати конкурси, щоб змагання пройшли видовищно і весело. Цього року хлопці змагалися в шести видах: "Слалом на майданчику"(ведення м'яча ключкою між фішками);
"Володар кілець"(проштовхування повітряної кульки ракеткою крізь кільце); "Збери урожай"(хлопці по черзі збирають усі фішки в обруч, а потім знову їх розставляють на свої місця); "Потяг"(біг, взявшись за руки); "Слалом на самокаті"(їзда на самокаті між фішками); "Кенгуру на кулі"(пересування на надувній рогатій кулі). А після спортивної частини юні спортсмени перевірили свої знання у вікторині «Що я знаю про олімпійські ігри? ».
Усі конкурси проходили в напруженій боротьбі при шумній і емоційній підтримці уболівальників.

Самими сноровистими і швидкими виявилися учасники команди "Сонечко", які і зайняли почесне перше місце. Друге місце у команди "Переможці", а третє місце дісталося команді "Патріоти".
Без призів і подарунків не залишився ніхто, знайшлися спонсори – компанія МакДональдс та розважальний комплекс міста «Кіндер Сіті»,які люб’язно подарували кожному учаснику свої сертифікати на відвідання закладів. А переможці та призери отримали ще й сувеніри від НОК України та грамоти. Церемонію нагородження провели: заступник голови міського осередку НОК України Дмитро Пирожок і прославлена чернігівська біатлоністка Ніна Лемеш.
Головним подарунком для усіх був гарний настрій і радісні посмішки.

http://noc-cn.org/news/olimpijskij_den_zavitav_v_prishkilni_tabori_chernigivshhini/2012-06-16-586

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.