Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:52:15

Чернігівці стали срібними призерами в "Танцях на візках"

18.05.2012   14:23Агенцiя

Чемпіонат України зі спортивних танців на візках Спортивні танці на візках – вид спорту, який почав розвиватись в регіональному центрі “Інваспорт” досить недавно, однак, спортсмени-танцівники вже встигли не тільки порадувати очі глядачів незвичайним та естетично красивим видовищем, а ще й здобути для Чернігівщини низку всеукраїнських та міжнародних нагород.

Нещодавно закінчився чемпіонат України зі спортивних танців на візках, що проходив у м. Київ. Чернігівську область на змаганнях представляли Сергій Авраменко та Катерина Бобровник, які виступають під керівництвом тренера-викладача Юлії Василівни Дмитренко. В змаганнях прийняла участь 21 пара з 8 регіонів України.

За програмою змагань учасники виступають в двох групах: “Комбі ” (спортсмен візочник + вілчер) та “Дует” (2 спортсмени візочники) за стандартною (Європейською) та Латиноамериканською програмами. Нашій парі, котра змагалась в групі “Комбі” в Латиноамериканській програмі в ході змагань не зуміла “перетанцювати” всього одну пару суперників і посіла почесне 2 місце чемпіонату. Попереду на танцівників чекає участь в кубку України, який пройде в середині червня у м. Рівне.

Футзал

Титуловані спортсмени, срібні призери Всесвітніх ігор та чемпіонату світу з футзалу серед спортсменів з вадами зору – Юрій Надточій та Роберт Тремба, яких нещодавно було визнано кращими спортсменами Чернігівської області за 2011 рік на найвизначнішій спортивній події року “Бал чемпіонів”, вже декілька останніх місяців напружено готуються до найважливіших змагань цього року – чемпіонату Європи, що стартуватиме на початку червня в турецькій Анталії. Зараз футзалівці також знаходяться на навчально-тренувальному зборі у складі збірної команди України в м. Суми.

Слід зазначити, що збірна команда України зараз переживає так звану “зміну поколінь”. Це суттєво позначилось на підготовці через те, що у спортсменів було не так вже і багато часу, щоб стати добре зіграною командою, а більшість спортсменів не мають досвіду участі в міжнародних змаганнях, тому, тренерами збірної було прийнято рішення компенсувати ці недоліки гарною фізичною підготовкою футболістів. Залишається тільки побажати нашим спортсменам, та всій збірній команді України терпіння та спортивної вдачі.

noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини