Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:39:55

20-й тур першої ліги: бойова нічия "Десни" та "Черкаського Дніпра"

21.11.2016   12:45Агенцiя

20-й тур першої ліги, останній напередодні зимової перерви, подарував футбольним прихильникам чимало емоцій, а центральна гра ігрового дня між чернігівською «Десною» та черкаським «Черкаським Дніпром» завершилася бойовою результативною нічиєю.

Жвавий початок зумовив швидкий м'яч у цій зустрічі. Вже на 11-ій хвилині номінальні господарі відкрили рахунок. Цибульник невдало вибив м'яч у гравця «Десни», вивівши Бовтрука на побачення з Будюком, який виявився безсилим проти філігранно спрямованого удару в дальній кут воріт черкащан.
 
«Десна» чітко взяла м'яч під контроль і не втрачала його до перерви. При цьому гостротою чернігівці не балували, бо взяли на озброєння територіальну перевагу. Вона трималася до 35-ї хвилини, коли «Черкаський Дніпро» створив гол фактично з нічого, скориставшись помилкою голкіпера господарів. Махновський не зміг приборкати подачу Давидова з глибини поля і, Ковпак, який останнім часом тішить забитими голами, використав свою нагоду сповна: з лівої ноги з розвороту розстріляв рамку суперника.
 
У другому таймі перевага «Десни» розчинилася і протягом заключних 45-ти хвилин обидва колективи шукали щастя біля чужих воріт. М'яч не затримувався в центрі поля, а найближчим до зміни рахунку став Волков. Мишенко вже не замикав, а розганяв контратаку, викотив м’яч на Олександра, а той пробив над ближньою «дев'яткою». Біля протилежних воріт удар Бушмана після флангової подачі від Давидова вчасно у штрафному майданчику заблокували захисники чернігівців
 
У компенсований час «Черкаський Дніпро» розрядився двома пострілами Семенини і Цибульника. Перший став дуже близьким до голу, потужно пробивши з-за меж штрафного в кут, куди прилетів Махновський, а Цибульник другим темпом завдав удару над поперечиною. У підсумку «Десна» і «Черкаський Дніпро» так і не виявили сильнішого – 1:1.

http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/first_liga/15894/

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.