Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:27:54

Святковим маршем у Чернігові відзначили День фізичної культури і спорту

12.09.2016   14:45Агенцiя

Урочистим шикуванням вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл 10 вересня розпочалися святкові заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту на Красній площі у Чернігові.

До святкування також долучилися видатні спортсмени, ветерани та спортивні активісти Чернігівщини.

Участь у відкритті урочистостей взяв перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Посадовець адресував учасникам спортивних заходів свої привітання та вручив кращим тренерам і спортивним функціонерам області почесні відзнаки.

Свято спорту продовжилось марш-парадом: від Красної площі до Центрального парку культури і відпочинку під супровід оркестру пройшли вихованці фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Колос», «Спартак», «Україна», Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Цього дня особлива увага відвідувачів міського парку була прикута до показових виступів спортсменів. На огляд жителів міста були представлені усі види спорту, що культивуються на Чернігівщині. Батьки та діти охоче спілкувались з тренерами та викладачами спортивних шкіл, а найголовніше — скористались акцією миттєвого запису на одну зі спортивних секцій.

По закінченню спортивного дійства свою концертну програму представили дитячі творчі колективи. А завершилось свято ще одним яскравим заходом — фестивалем фарб Холі: не стримуючи емоцій, усі бажаючі жбурляли один в одного кульки з фарбами із трав і натуральних барвників.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини