Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:22:15

Чернігівський спецпризначенець став чемпіоном світу з кікбоксингу

14.06.2016   10:32Агенцiя

Нещодавно в німецькому Штутгарті завершився чемпіонат світу з кікбоксінгу, який проходив під егідою Міжнародної асоціації спортивного карате (ISKA).

Команда України завоювала 29 нагород, 9 з яких - на рахунку чернігівських спортсменів. Боєць роти поліції особливого призначення Сергій Шрам особисто поклав у скарбничку команди одну золоту й дві срібні нагороди.

Участь у чемпіонаті світу взяли понад шістсот спортсменів з 42 країн світу. Збірну України представляла команда у складі 14 кікбоксерів, у тому числі троє спортсменів з Чернігова. Майстер спорту України міжнародного класу, п'ятиразовий  чемпіон світу Сергій Шрам тричі піднімався на п'єдестал пошани. Сержант поліції роти поліції громадської безпеки особливого призначення неабияк порадував земляків.

Виступаючи одразу в трьох розділах кікбоксингу у ваговій категорії до 73 кілограмів, поліцейський завоював одну золоту та дві срібні нагороди. На чемпіонаті світу юнак зустрічався у двобої зі спортсменами з Англії, Франції, Іспанії та США. Всього провів дев'ять поєдинків і став чемпіоном світу в дисципліні «К-1» - так званий «жорсткий контакт». Срібло виборов у таких видах змагань, як лайт-контакт (легкий контакт) та фул-контакт з лоу-кіком, що теж є досить травматичним видом єдиноборства.

Сергій Шрам вже вп'яте бере участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу, також він двічі виступав і на чемпіонатах Європи. Спортсмен з 13 років займається рукопашним боєм, у 18 переорієнтувався на кікбоксинг. Після закінчення факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету юнак прийшов на службу в міліцію. Нині успішно пройшов переатестацію і продовжує службу в правоохоронних органах - в роті поліції громадської безпеки особливого призначення.

Керівництво оцінює його з кращого боку, як сумлінного та дисциплінованого поліцейського, чуйного у стосунках з колегами та професійного у виконанні своїх службових обов'язків.

На цьому чемпіонаті Україна вкотре підтвердила імідж сильної спортивної держави, завойований в безкомпромісних поєдинках, вкотре довівши, що з рівнем українських спортсменів повинні рахуватися усі провідні збірні країн світу!

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.