Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:20:18

Чернігівщина долучається до міжнародного спортивного марафону

12.05.2016   10:29Агенцiя

У вересні 2016 року в Чернігові планується проведення міжнародного спортивно-масового заходу «Чернігів – Нова Пошта – Напівмарафон 2016».

Основні аспекти цієї яскравої масштабної події обговорили члени організаційного комітету 11 травня на засіданні під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової.

– Чернігівщина – гостинний край, багатий на спортивні традиції, в тому числі і олімпійські. Ми завжди вітаємо акції, які пропагують здоровий спосіб життя та спортивну культуру, а також сприяють новим міжнародним зв’язкам, – зазначила Наталія Романова у своєму зверненні до організаторів конкурсу.

Останнім часом спортивно-масові бігові заходи набувають популярності в суспільстві і мають великий вплив на життя українців. Наші земляки завжди радо беруть участь у подібних акціях. Адже недарма Чернігів має імідж спортивного міста.

Цього разу до бігового марафону організатори планують залучити велику кількість людей різної вікової категорії. Зокрема, передбачені естафети і для самих юних бігунів.

У заході братимуть участь як професійні спортсмени, так і інші бажаючі спробувати свої сили на різних бігових дистанціях. На змагання будуть запрошені легкоатлети з різних куточків України, а також із-за кордону. Єдина обов’язкова вимога до всіх учасників – задовільний стан здоров’я. Кожен бажаючий повинен буде надати відповідну довідку від лікаря з дозволом на участь у забігу.

У ході обговорення заступник голови – керівник апарата облдержадміністрації акцентувала увагу присутніх на необхідності залучення до спортивно-масового заходу людей з особливими потребами.

Окрім марафону та естафет, оргкомітет обговорив пропозиції до культурно-розважальної програми для жителів і гостей Чернігова.

Значну увагу учасники засідання приділили питанням безпеки людей, охорони правопорядку та збереження чистоти довкілля.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини