Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:48:08

Фантом – переможець змагань з футзалу

30.03.2016   07:58Агенцiя

Як відомо, футбол - перший номер спорту в світі. Футбольні матчі проводяться протягом усього року. Взимку також, але в залі. Такий футбол має назву футзал.

Виник футзал, як вид спорту, на початку 1930-х років в Монтевідео (Уругвай) завдяки  місцевим шанувальникам футболу. А в грудні 2002 року була створена AMF – світова асоціація футболу в залах.  
Останнім часом футзал популярний і на Чернігівщині. Днями в Ніжині в спорткомплексі «Зірка» відбувся турнір, почесними учасниками якого були  команди військових частин та воїни АТО. Ініціатори та організатори змагань – командир військової частини Микола Кушнір, директор СК «Зірка» Сергій Півень та депутати  Ніжинської міськради.
 
До речі, полковник Микола Кушнір є учасником АТО і з власного прикладу знає наскільки важливі для реабілітації командні види спорту.

Участь у турнірі з фут залу взяли команди «Щит-41», «Січ», «САЗ», «Фантом» (Головного управління ДФС у Чернігівській області), а також команди військкомату та рембату.   
  
На першому етапі команди змагалися в підгрупах, де зіграли всі між собою. Ігри відбулися в напруженій боротьбі за місце в фіналі. Але за результатами матчів до фіналу увійшли дві чернігівські команди – «Січ» та «Фантом».

На шляху до фіналу податківці провели зустрічі з командами рембату та військкомату відповідно з рахунками 7:4 та 6:3.

Початок фіналу виявився щедрим на сюрпризи.  На першій хвилині нападник команди «Січ» потужно пробив у «дев’ятку» воріт. Але вже через дві хвилини нападник «Фантома» Євгеній Кашук влучним ударом у ближній кут зрівняв рахунок. Далі на полі точилася гостра боротьба.
 
І за дві хвилини до завершення матчу команді «Січ», гравці якої демонстрували креативні передачі, вдалося вийти вперед. На табло з’явився рахунок «2:1». Це мобілізувало «Фантом» піти на останній штурм воріт суперника. І  за 10 секунд до кінця гри рахунок вирівнявся - 2:2.

Доля першого місця вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Олексій Кашук, який за результатами турніру був визнаний «Кращим» гравцем, здобув своїй команді «Фантом» перемогу та золоті медалі. 
 
Але найголовніше - всі учасники змагань одержали позитивні емоції. Спортивний азарт і захоплююча гра сприяли цікавому дозвіллю.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини