Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:49:26

Боксери з трьох країн Європи змагалися у Чернігові

13.07.2015   17:44Агенцiя

Похмура погода не стала на заваді справжньому святу спорту – 8-му міжнародному турніру з боксу «Король ринга»

За підтримки кандидата в народні депутати України Геннадія Корбана до Чернігова з‘їхалися спортсмени кількох країн – чемпіони та призери міжнародних змагань. Особливість заходу – в ньому взяли участь спортсмени різних вагових категорій – від надлегких спортсменів до суперважковиків. Звісно, учасниками «Королю ринга» були і відомі чернігівці. Локація заходу – набережна Стрижня у Місті майбутнього.

Спортивна зірка Чернігова – знаменитий кікбоксер 8-кратний чемпіон світу Роман Власенко, який нині робить свої перші кроки у професійному боксі, теж – один з «Королів ринга». Зізнається – для молодих боксерів участь у подібному турнірі – честь:

-    Це, безумовно, подія в спортивному житті Чернігова. У цього турніру вже є своя аудиторія, популярність, репутація. Але нам потрібні такі заходи не лише для покращання рівня майстерності спортсменів, а й для популяризації спорту, пожвавлення дозвілля в місті. Он, дивіться – хоч і дощ насувається, але ж глядачів тут точно понад тисячу! Людям це цікаво!

Один з організаторів спортивного заходу – віце-президент Федерації боксу Чернігівської області Валерій Бондаренко говорить: ажіотаж навколо турніру був шалений. Чимало спортсменів висловили бажання взяти участь, однак через обмежену кількість місць – багатьом були змушені відмовити.

-    За нинішнім графіком у нас 8 поєдинків, де боксують кращі спортсмени міжнародного рівня – чернігівці, кияни, вінничани, є гості з Маріуполя, Славутича, а також, з Молдови, Білорусі.

За словами пана Валерія, він знімає капелюха перед Геннадієм Корбаном  - зуміти організувати турнір такого рівня буквально за кілька днів – це насправді талант.

-    На території України ще жодного разу не влаштовували заходи подібного рівня маючи в запасі всього тиждень. Мені здається, цей результат вартий уваги «Книги рекордів України». Ми дуже вдячні Геннадію Корбану та його однодумцям за підтримку та розуміння. До того ж – значимість таких спортивних змагань для розвитку міста, області – важно переоцінити.

Відкривали захід – офіційно під звуки гімну України, потім лунав неофіційний гімн самого «Рингу». Що цікаво – чернігівська публіка виявилася вельми толерантною: вигуки на підтримку лунали не лише на адресу земляків, а й навіть іноземців. «Молдова, тримай удар, давай», кричали городяни.

Попри те, що в суботу 11 липня в місті відбувалися кілька розважальних заходів – найбільшу кількість глядачів, без сумніву, зібрав «Король рингу».

Натовп шанувальників не охолодив навіть дощ. Скуштувавши поруч смачного козацького куліша – глядачі радісними вигуками підтримували спортсменів. За перебігом боїв пильно стежили і правоохоронці, які стояли поруч, оберігаючи спокій. Ну а ми констатуємо: хто б зі спортсменів-боксерів не одержав гору у боях – виграють від цього, без сумніву, самі чернігівці: бо це і якісне дозвілля, і розвиток спорту.

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.