Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:43:29

Футбол в корисливих цілях?

28.05.2015   15:50Агенцiя

Вчора чернігівці могли на власному досвіді дізнатися, до чого можуть призвести чиїсь спроби використовувати народну любов до футболу в своїх особистих цілях.

 Незважаючи на те, що багатьом уболівальникам припав до вподоби перегляд фіналу Ліги Європи на великому екрані у центрі міста, багато хто з громадян вважали такий практично передвиборний подарунок від Геннадія Корбана безвідповідальним.

У всьому світі - і це практика того ж УЄФА - для перегляду великих футбольних матчів створюють фанзони. Як правило, щоб не заважати іншим городянам, для цього використовують спортивні об'єкти - наприклад, стадіони.

Можливо у команди Корбана не було бажання або можливості оплатити оренду будь-якого з міських стадіонів?

Втім, брудний центр міста став не єдиною причиною нарікань чернігівців. Були зафіксовані факти вживання слабоалкогольних напоїв прямо на площі, а в розташованих недалеко дворах пиво розпивали навіть неповнолітні.

Крім того, цей відповідальний матч у міру наближення до розв'язки приводив до досить емоційної реакції молоді, що зібралася перед імпровізованою сценою. Свист, крики і часто нецензурна лайка не тільки під час трансляції, але і після її закінчення не давали жителям прилеглих будинків заснути. Багато хто з них, особливо пенсіонери звертали увагу на незаконність подібних заходів, адже в Україні ще ніхто не відміняв так званий «тихий час» (заборона виробляти шуми, що перевищують допустимі санітарні норми, в період з 22.00 до 08.00).

Такі заходи треба проводити, порадившись з людьми. А то вийшло, що, де захотів - там і провів. А людям це незручно. І неспокій.

Про біотуалети, які поставили поряд з памятниками загиблих в АТО солдат - взагалі і згадувати не хочеться.

 

 

 

 

 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.