Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:37:46

Проведено чемпіонат міста з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків

23.05.2015   08:53

Відділом по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради спільно з міською федерацією волейболу з 14-го по 21 травня на навчально-тренувальній базі ДЮСШ «Чернігів» (Переправа), було проведено чемпіонат м.Чернігова з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків у вікових категоріях до 16-ти та до 14-ти років. В змаганнях прийняло участь 69 команд.

Ігри проходили одночасно на трьох майданчиках, в результаті яких були визначені переможці та призери Чемпіонату. Турнір, що фактично відкрив сезон пляжного волейболу в місті Чернігові, сподобався усім учасникам. І переможених, за великим рахунком, серед них не було. Та все ж відзначимо ті команди, що посіли призові місця на змаганнях.

Серед хлопців у віковій категорії до 16 років тріумфували Олександр Соловей і Владислав Комаров з обласної КДЮСШ. Срібні нагороди дісталися Олександру Хаддаду, Дмитру Кольченку (КДЮСШ-2), бронза Ігорю Мустіпану, Євгену Карпенку (ДЮСШ «Чернігів»).
У віковій категорії до 14 років (юнаки)
1 місце Ілля Зубок, Віктор Нагорний (Обласна КДЮСШ)
2 місце Владислав та Ярослав Кирієнки (КДЮСШ-2)
3 місце Максим Симоненко, Максим Пронько (КДЮСШ-2)
Дівчата до 16 років
1 місце Марія Мирощенко, Глюк Катерина (Обласна КДЮСШ)
2 місце Анастасія Луговська, Ольга Демченко (ДЮСШ «Чернігів»)
2 місце Владислава Шкляр, Ірина Сергєєва (ДЮСШ «Чернігів»)
Дівчата до 14 років
1 місце Вікторія Шара, Лоліта Богдан (Обласна КДЮСШ)
2 місце Ліза Бондар, Дарина Колотинська (ДЮСШ «Чернігів»)
3 місце Варвара Биковець, Єлізавета Аношенко (КДЮСШ-2)

«Даний турнір став, насправді, відкриттям сезону пляжного волейболу в Чернігові. Нам вдалось зібрати юних спортсменів, котрі роблять лише свої перші кроки в пляжному волейболі, так і гравців, які мають за мету поборотись за високі місця на чемпіонатах України, - коментує Андрій Філоненко, відповідальний секретар Чернігівської міської федерації волейболу - ці змагання дають можливість ще більше популяризувати здоровий спосіб життя та волейбол пляжний у нашому чудовому місті».

Запрошуємо прихильників цього яскравого олімпійського виду на заходи, що проходитимуть цього літа:
18-21 червня І етап, 16-19 липня фінальний етап відкритого чемпіонату м.Чернігова серед чоловічих та жіночих дуетів
30 липня – 2 серпня Чемпіонат України серед юніорів та юніорок до 20 років (відбір на Чемпіонат Європи).

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини