Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:30:41

Боєць чернігівського спецпідрозділу завоював в Португалії 3 золоті медалі

18.05.2015   17:05Агенцiя

Чернігівські спортсмени вдало виступили на Чемпіонаті світу з кікбоксингу (ISKA), який проходив в португальському місті Портімао.

На Чемпіонаті світу, в якому брали участь 450 учасників з 23 країн світу, збірна команда України була представлена десятьма бійцями з 4 областей України (Чернігівської, Київської, Полтавської та Луганської). Десять членів нашої збірної завоювали 17 золотих, 1 срібну та 5 бронзових медалей.

Чернігівські спортсмени забрали в свою скарбничку 10 золотих, 1 срібну та 1 бронзову медаль. Особливо приємно, що серед медалістів є і міліціонер роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС в Чернігівській області Сергій Шрам. Майстер спорту міжнародного класу завоював 3 золоті медалі.

Крім цього, заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк виборов 1 золоту та 1 срібну медаль, кандидат в майстри спорту Михайло Єрко привіз додому 4 золоті медалі, а кандидат в майстри спорту Захар Ліхіна - 2 золоті та 1 срібну.

Сергій Шрам на Чемпіонаті не тільки здобув три золота, він отримав можливість перейти до професійного спорту, довівши свій високий професійний рівень. Перед цим Сергій Шрам досить довго не брав участі в змаганнях, оскільки воював на Донбасі в зоні проведення антитерористичної операції, і тільки нещодавно повернувся до активних тренувань, але вже встиг вкотре отримати чемпіонське звання.

Кікбоксери відмітили, що бої проходили важко - далися взнаки й різниця в часі, і мінімум часу на акліматизацію, але українці вистояли в боротьбі і вийшли з неї переможцями, виконавши програму максимум. За це хлопці вдячні своїм тренерам Кужельному Андрію Володимировичу, Єрмілову Юрію Сергійовичу, Луданику Роману Вікторовичу, Храпатому Олександру Павловичу, Антонову Володимиру Вікторовичу, що підтримували їх та наставляли.

Хлопці своїми здобутками довели, що чернігівська школа кікбоксингу є однією з найкращих не тільки в Україні, а й в світі. Наших спортсменів уже запросили на чемпіонат, що проходить у США, в ньому братимуть участь декілька тисяч кікбоксерів з усього світу.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини