Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 23:25:46

Чернігівський міліціонер вп'яте братиме участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу

10.04.2015   09:30Агенцiя

В Португалії на чемпіонаті світу з кікбоксингу Чернігівщину представлятиме боєць роти міліції громадської безпеки особливого призначення, який нещодавно повернувся з АТО.

Боєць роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС в Чернігівській області сержант міліції Сергій Шрам з 13 років займається рукопашним боєм, у 18 переорієнтувався на кікбоксинг.

Після закінчення факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету юнак прийшов на службу в міліцейський спецпідрозділ.

За три роки молодий хлопчина вже встиг показати себе в підрозділі з кращого боку. Командир роти пишається ним, адже боєць сумлінно виконує свої обов'язки, завжди готовий допомогти колегам, має високі показники в службі. Міліціонер двічі побував в зоні АТО, де в районі Дебальцевого виконував завдання з охорони громадського порядку на блокпостах, допомагав евакуйовувати місцеве населення, брав участь в гуманітарних акціях.

Спортсмен мріє, щоб скоріше закінчилася війна, тоді Сергій хотів би присвятити себе великому професійному спорту. У лютому міліціонер повернувся із зони АТО, а на початку квітня в Харкові вже брав участь у відкритому чемпіонаті Національної Гвардії України з кікбоксингу. Серед 400 учасників наш земляк виявився найсильнішим і в трьох розділах виборов перші місця.

Як розповідає сам Сергій Шрам, через складну ситуацію в країні та участь в антитерористичній операції він цілий рік не виступав. Повернувшись з АТО, боєць одразу почав підготовку до чемпіонату України в Харкові.

Спортсмен зізнається, що першій бій дався досить важко, але він його виграв по очках. Другий бій виграв вже з явною перевагою. Третій бій теж виграв - зробив два нокдауни. Фінальний бій в розділі лоукік виграв з явною перевагою у харків'янина, зробивши супернику три нокдауни.

Майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу Сергій Шрам збирається повторити свій успіх 2013 року, коли в Афінах він завоював дві золоті та дві срібні нагороди.

Тоді в червні 2013 року збірна команда України повернулася зі столиці Греції, де проходив чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WPKA, з прекрасним результатом. Збірну України представляла команда 58 спортсменів з восьми областей України, у тому числі й шість спортсменів із Чернігова. Свою підготовку загалом продемонстрували 650 спортсменів із 40 країн світу.

Збірна України впевнено виступила на турнірі та посіла перше командне місце в змаганнях, привізши на Батьківщину 112 медалей - 39 золотих, 37 срібних і 36 бронзових. Чернігівці пишаються тим, що вагома частка здобутих нагород - 9 золотих, 5 срібних і 2 бронзові медалі - заслуга наших земляків.

А 28 квітня Сергій Шрам відлітає в Португалію на чемпіонат світу, тож побажаємо йому успіху та високих спортивних здобутків. Це буде п'ятий чемпіонат світу нашого земляка.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.