Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:51:07

Десна - Миколаїв 4:1. Мрія вболівальників

06.04.2015   08:05Агенцiя

Чернігів. Стадіон ім. Ю. А. Гагаріна "Десна" (Чернігів) - МФК "Миколаїв" 4:1 Голи: Кондратюк 3, Картушов 17, Кондратюк 50 (пен.), Скепський 90 - Берко 37

"Десна": Сітало – Жук, Каваців, Мельник, Смалько (Щедраков, 46) – Чуланов – Картушов (Малюк, 89), Кондратюк (Скепський, 79), Бовтрук – Кисіль – Деребчинський (Єлісєєв, 81).

МФК "Миколаїв": Медведєв – Мізернюк, Момот, Хохлов, Саф’яник (Савка, 81) – Кошелюк – Лещенко, Бондаренко (Севодняєв, 76), Рогозинський (Котов, 73) – Берко (Остренко, 86) – Сторубльовцев.

Попередження: Мельник, Чуланов - Кошелюк, Момот

Команди до матчу підійшли в різному стані. Тут і полярні місця в турнірній таблиці, і зіграність ("Десна" вийшла на матч з одним зимовим новачком, а гості – з сімома), і настрій (екс-гравець миколаївців Адаменко зізнався про "договорняки" в клубі), повідомляє UA-Футбол.

Логічно, що вже з перших навіть не хвилин, а секунд, господарі почали перевіряти команду з півдня на міцність. І вона довго не витримала. Вже на 20-й секунді Деребчинський з перспективної точки бив у дев'ятку, але м'яч пролетів вище воріт. А за дві хвилини рахунок було відкрито.

Спроба прорватися правим флангом тому ж Деребчинському не вдалася – лише кутовий. Забити після його подачі теж не вдалося – форвард виграв боротьбу на ближній стійці і пробив в отвір, але Момот з лінії воріт вибив снаряд на лінію карного майданчика. Де його й спіймав вдало на ногу Кондратюк. Точний удар в нижній кут – справа техніки.

Минуло ще 2-3 хвилини і Деребчинський вискочив сам на сам… Офсайд. І якщо в цьому випадку питань до лайнсмена не було, то на 10-й хвилині виникли не лише питання, а й претензії. Бовтрук з лівого флангу вирізав подачу на лінію воротарського, де Деребчинський в падінні головою випередив захисника і забив гол. Де там вгледів положення поза грою асистент арбітра – загадка.

Здалося, що під таким тиском гості от-от розваляться, але вони зовсім не знітилися і відповіли шикарним моментом. Після "пожежі" у воротарському майданчику "Десни" Берко і Сторубльовцев двічі поспіль впритул розстрілювали ворота чернігівців. Удар першого по-хокейному заблокували оборонці, а другий примудрився пробити вище воріт. Атакувальники "Миколаєва" ще секунд 30 синхронно трималися за голови.

Підопічні Олександра Рябоконя, щоб заспокоїти гру не придумали нічого кращого (і дієвішого), ніж забити вдруге. І гол вийшов просто хрестоматійним – після кількох блискавичних коротких стіночок (все відбувалося так швидко на маленькому клаптику в районі півкола перед карним майданчиком миколаївців, що всіх учасників не вдалося навіть ідентифікувати – Смалько, Кисіль, Деребчинський…) сам на сам з голкіпером вийшов Картушов і чітко реалізував шанс. 2-0

І знову гості не припинили грати в футбол. Витримавши довгу паузу хвилин в 20 (чернігівці віддали ініціативу, суперник відчув себе впевненіше), протягом якої лікарі на поле виходили тричі, миколаївці пішли вперед великими силами. Кілька разів провалювався лівий фланг захисту (Смалько заслужено після перерви не вийшов на поле – проти Лещенка став грати Чуланов), звідки зрештою й прийшов гол. Безадресний навіс мали легко перервати центрбеки, але Каваців несподівано присів, пропускаючи м'яч на Мельника, а капітан не встиг правильно відреагувати і від його голови снаряд відлетів прямо на ногу Берку, який пробив повз захисників і голкіпера в дальній кут.

За хвилину перспективно прорвався флангом Сторубльовцев, але передачу в центр він робив вже з лицьової лінії – Сітало не без проблем, але впорався з силовим прострілом.

Ще одну спробу згасити запал футболістів "Миколаєва" чернігівці здійснили на старті другої половини гри. Тиск вилився в не зовсім очевидний пенальті (здалося, за гру рукою), який чітко реалізував Кондратюк. Крапки протягом кількох хвилин могли поставити Бовтрук (обіграв у карному майданчику трьох суперників, паралельно зміщаючись з правого флангу в центр, але пробив вище) і Деребчинський (вихід сам на сам зіпсував "дерев'яним" прийомом, після якого м'яч відскочив в руки голкіперу). Шикарний момент втратив і Кисіль, який потужно бив з кута воротарського майданчика. Гол не відбувся лише через самовідданість когось з оборонців, який своїм тілом накрив удар.

І вкотре гості не зупинилися. То Лещенко головою після подачі з кутового проб'є поруч зі стійкою, то Берко здалеку перевірить пильність воротаря чернігівців… На щастя, нової порції позитивних емоцій для натхнення суперник не здобув і, зрештою, змирився з поразкою. До кінця матчу лише Лещенко нагадав про себе, коли метрів з 30 як з гармати пробив на самісінькою хрестовиною. Наприкінці матчу Чуланов відповів теж "катапультним" ударом з далекою відстані, який Медведєв по-гандбольному відбив ногою прямо на лінії воріт.

А на останній хвилині основного часу Скепський після скидки головою від Кисіля з 7-8 метрів розстріляв ворота беззахисного Медведєва, підсумувавши результат. Компенсовані 5 хвилин пройшли за атак "Десни", але рахунок не змінився. Після невиразної нульової нічиєї підопічні Олександра Рябоконя видали феєрично результативний матч.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини