Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:35:59

Відбулося чергове засідання Виконкому обласного осередку НОК України

02.03.2015   11:14Агенцiя

26 лютого в залі засідань ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка під головуванням голови обласного осередку НОК України Миколи Носка відбулося чергове засідання Виконкому обласного осередку.

В роботі Виконкому взяв участь в.о. голови облдержадміністрації Сергій Журман, члени та почесні члени обласного осередку, представники федерацій олімпійських видів спорту, представники міських осередків НОК України, представники засобів масової інформації.

Подякою обласного осередку були нагороджені: член Національної спілки журналістів України, лауреат республіканських премій по висвітленню проблем спорту, переможець Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» 2014 року у номінації «Найкращі спортивні журналісти року 2008 - 2012» Віктор Береговий та іменинник, член Виконкому Михайло Горовенко та дружина іменинника Ігоря Чередінова, заслужений тренер України з кульової стрільби Світлана Чередінова.

На розгляд Виконкому були винесені питання: про календар заходів Чернігівського обласного осередку НОК України та заходів під патронатом обласного осередку НОК України у Чернігівській області на 2015 рік, про роботу обласного осередку щодо популяризації олімпійського руху в області шляхом залучення ЗМІ, реклами, пропаганди та агітації, про затвердження постійно діючих комісій обласного осередку НОК України на 2015 рік за різними напрямками діяльності, про олімпійську освіту в області.

Важливо, що на засіданні Виконкому було створено десять постійно діючих комісій обласного осередку НОК України та затверджено голів комісій. А саме, комісія з олімпійської освіти та культури, комісія «Жінки та спорт», комісія з маркетингу, комісія атлетів, комісія по роботі з тренерами та спортивними федераціями, комісія по зв'язках з з суб'єктами олімпійського руху і осередками обласного осередку НОК України, комісія з нагороджень, комісія «Спорт для всіх», комісія «Засоби масової інформації, пропаганда олімпійського руху та здорового способу життя», юридична комісія.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.