Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:53:02

Чернігівщина приймала Всеукраїнський семінар суддів з лижних гонок

04.11.2014   13:34Агенцiя

За підтримки Національного олімпійського комітету та Федерації лижного спорту України в м. Чернігові у конференц-залі готелю "Придеснянський" був проведений Всеукраїнський семінар підвищення кваліфікації суддів з лижних гонок.

У семінарі взяли участь судді з Івано-Франківської, Харківської, Чернігівської, Черкаської, Львівської, Київської областей та м. Києва.

Головою колегії суддів ФЛСУ, членом підкомітету з правил та контролю з лижних гонок міжнародної федерації FIS Андрієм Нестеренко було доведено до відома суддів останні зміни у міжнародних правилах змагань, що були внесені на міжнародній конференції у жовтні 2014 року в м. Цюрих. Більш детально Андрій Юрійович зупинився на проведенні міжнародних змагань в Україні, обов'язках журі, технічного делегата, підготовці стадіону та лижних трас під час проведення змагань. Було розглянуті види гонок та рельєфи трас, потрібні для проведення кожного виду змагань. На семінарі були представлені відеоматеріали з міжнародних змагань, де були проблемні ситуації, або порушення правил змагань спортсменами та тренерами, у формі дискусій суддям надавалося право розповісти про порушення, що були представлені.

Суддя з комп’ютерної бригади Артем Нестеренко представив види систем хронометражу під час змагань, розповів про переваги та недоліки кожної з систем хронометражу. У формі бліц-опитування було проведено екзамен на знання правил змагань, формату трас, обов’язків членів журі та суддівської бригади. По закінченні семінару всім учасникам були вручені іменні сертифікати ФЛСУ.

http://noc-cn.org/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини