Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:32:48

"Стадіон імені Гагаріна підкорить ще не одну спортивну вершину!" - Анатолій Долеско

23.10.2014   09:35Агенцiя

Вадим Тищенко, Іван Вишневський, Андрій Ярмоленко, Віталій Косовський та Юрій Шелепницький… і це далеко не весь список зірок українського футболу - вихованців Юхима Школьникова.

Днями пам`яті відомого тренера відкрився щорічний футбольний турнір на Олімпійському навчально-спортивному центрі "Чернігів" (відомому ще як стадіон імені Гагаріна).

Під час відкриття футбольного турніру несподіваною стала зустріч кандидата в народні депутати від 205-го виборчого округу Анатолія Долеско з його колишнім тренером Юрієм Грузновим. У шкільні роки Анатолій і сам займався футболом. Давні знайомі в один голос зізнаються: багато чого змінилося з тих пір, але, як не прикро, матеріальна база, забезпечення спортивних секцій залишається на досить низькому рівні, елементарно не вистачає шкіряних м`ячів.

- Звичайно, я знайду небайдужих людей, і ми всі разом допоможемо вам, ? зазначив Анатолій Долеско. - Але, наголошую, така епізодична допомога не вирішує комплексних проблем спорту. Саме тому я йду до Верховної Ради, аби на вищому рівні здійснити серйозні реформи і не тільки в спорті, а й в культурі, медицині тощо. Без реальних кроків і підходів ми будемо весь час тупцювати на місці.

Валерій Чорний, тренер футбольної команди "Авангард" із Корюківки, він же і представник у Чернігівській області футбольної прем'єр-ліги, зазначив, що цей турнір для усіх любителів футболу дуже важливий, і кожний із спортсменів ? тренерів і футболістів ? до нього відноситься з відповідальністю, бо для усіх футболістів, як підкреслив тренер, Юхим Школьников є взірцем відданості до улюбленої справи. Майже все своє життя Юхим Григорович присвятив футболу, і багато шанувальників гри бережуть в душі образ мудрого, самовідданого, приязного, справедливого наставника, який у свій час, до речі, тренував і чернігівську футбольну команду.

Протягом двох днів проходило змагання з найулюбленіших заняття більшості хлопчаків - футболу. Кожний з них отримав масу емоцій, гідно захищав честь своєї команди.

І якщо деякі футболісти-школярі хоч і не відзначилися індивідуальною майстерністю, проте компенсували це командним духом і заслужено перемогли в поєдинках.
Головний приз змагань ? Кубок турніру отримали футболісти чернігівської команди "ЮСБ "Чернігів" (серед старшої вікової категорії). У фіналі вони перемогли Корюківську команду "Авангард".

На думку організаторів турніру кращим воротарем став Владислав Полулях, кращим форвардом ? Юрій Сер, кращим півзахисником ? Дмитро Кобак, кращим гравцем ? Валерій Соколенко.

Під час закриття турніру Анатолій Долеско зауважив, що саме у спорті виховується сильна духом людина. Також побажав юніорським командам незаперечних перемог і красивих голів. Останні ж забезпечені - Анатолій Долеско вручив ще й 12-ть новеньких шкіряних м`ячів, закупити які допомогли небайдужі чернігівці.

- Приємно, що мій підопічний, якого я колись тренував, дотримується свого слова, ? зауважив тренер Іван Данілов. ? Це і є свідчення того, що він не пустослів, а людина честі, обов'язку і небайдужості. Ще тільки позавчора була у нас з ним розмова про відсутність м'ячів, а вже сьогодні мені їх подарували.


PR
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини