Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:54:01

Турнір "Швидкий м’яч-2014" серед команд Клубів за місцем проживання в рамках проведення Всеукраїнського олімпійського тижня

01.10.2014   10:15Агенцiя

З теплою осінньою порою, вже традиційно, в Чернігові настав час дитячого турніру з футболу серед команд Клубів за місцем проживання «Швидкий м’яч – 2014».

Організатором змагань став комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад» «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України та Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Цього року в турнірі взяли участь 8 команд Клубів за місцем проживання: «Берегиня», «Чайка», «Червоні вітрила», «Юніор», «Десна», «Мушкетер», «Ровесник» та «Щит княжого міста». Інші клуби також активно брали участь, підготувавши масивне вболівання групами підтримки. Турнір відбувся на футбольному майданчику Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів ім. Ю.М. Коцюбинського.

Цього року змагання відбулися в моделі «швидкого футболу» за змішаною системою проведення матчів. Гра була насичена видовищними голами та моментами. Кожна команда проявила справжню волю у прагненні до перемоги, тому на футбольному майданчику весь час тривала емоційна напруга. Команди не приховували своїх емоцій, весело й голосно святкували кожен гол та перемогу.

Вихованці клубів, педагоги-організатори та батьки активно підтримували своїх фаворитів. Серед команд підтримки був проведений окремий конкурс на краще гасло та хореографічну підтримку.

Окремою «родзинкою» турніру став розважальний матч з команд вболівальників «Комічний футбол». Всі бажаючі «непрофесійні футболісти» з числа команд підтримки змогли спробувати себе у матчі з великим м’ячем, спрощеними правилами гри та у веселих креативних костюмах. Вихованці клубів з задоволенням сприйняли подібну інновацію, адже і у такий спосіб можливо сприяти справі популяризації дворового футболу та змістовного дозвілля.

Переможцями турніру стали команди клубів «Берегиня» та «Десна».
Важливою частиною ігор стало нагородження учасників та переможців. Команди отримали перехідний кубок та грамоти від Чернігівського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", футбольні м'ячі та сувенірну атрибутику від обласного осередку НОК України.

Турнір «Швидкий м’яч» вкотре довів, що дитячому футболу в Чернігові бути! Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у наступних іграх!


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини