Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:16:16

Обласний юнацький футбольний турнір, пам`яті Миколи Майби

21.08.2014   08:19Агенцiя

15 серпня в м. Борзні, пройшов традиційний обласний футбольний турнір, присвячений пам`яті відомого на Борзнянщині спортсмена і мецената Миколи Майби.

Ще за свого життя, саме Микола Васильович був ініціатором проведення такого турніру. Після його смерті цю справу продовжили його товариші. Цього року змагання проводилися вже всьоме. Учасників змагань привітав начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко. Юні футболісти вшанували пам»ять спортсмена хвилиною мовчання.

Турнір, в якому взяли участь хлопчики 2004 р. народження, зібрав 6 команд. Змагання пройшли за правилами «Шкіряного м»яча» на двох майданчиках. На попередньому етапі змагань команди були розподілені на 2 підгрупи по три команди. Ігри в підгрупах пройшли по коловій системі, а потім відбулися стикові поєдинки.

У першій підгрупі кращий результат показали юнаки ДЮСФШ м.Ніжина. Спочатку вони з рахунком 2-0 перемогли прилуцьку «Європу», а потім розійшлися миром з першою командою ДЮСШ м. Бахмача. У зустрічі між прилуцькими та бахмацькими футболістами кращими виявилися представники «Європи».

У другій підгрупі кращими стали футболісти ДЮСШ м. Прилуки, які без проблем обіграли господарів турніру та другу команду Бахмача. У стикових іграх шосте місце виборола перша команда Бахмача, п»яте – друга команда Бахмача, четвертими стали юні борзнянці, а «бронзові» медалі отримали футболісти «Європи». У фінальному матчі зустрілися команди ДЮСФШ Ніжин – ДЮСШ Прилуки. В цій грі переконливу перемогу здобули прилуцькі футболісти з рахунком 4-0, які і стали переможцями турніру. До речі, всі чотири м»ячі забив Олександр Лобко.

Всі команди-учасниці отримали пам»ятні кубки, призери змагань – медалі, кращі футболісти (Олександр Лобко, Рустам Перковський, Максим Соколовський, Юрій Сотник, Тарас Лях, Олександр Сторубльов ) – пам`ятні призи.

Організатори змагань вдячні за фінансову підтримку турніру доньці Миколи Васильовича – Ані.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини