Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:29:15

Ігор Ушарук: "Десна" готова була надати фінансові гарантії в розмірі 10 мільйонів доларів для участі в ПЛ"

07.07.2014   08:09Агенцiя

Виконавчий директор чернігівського клубу запевнив, що команда, попри проблеми з інфраструктурою, готувалася до підвищення в класі.

— Ігоре Миколайовичу, не секрет, що «Десну» розглядали як кандидата на вихід до еліти. Але чомусь це питання доволі швидко відійшло на другий план…

— Узагалі-то, почати варто з того, що ми самі не горіли бажанням підвищитися в класі. На сезон перед командою такого завдання не стояло. Йшлося про місце в першій п’ятірці, із чим хлопці успішно впоралися. Ідею ж перевести «Десну» в еліту висунув президент «Дніпра» Ігор Коломойський. Та, як бачите, до конкретики справа так і не дійшла. Після відмови «Севастополя» брати участь у новому чемпіонаті, питання із 16-ю командою стало неактуальним. Хоча не приховуватиму, що коли цей варіант стали обговорювати всерйоз, ми були готові піти достроково на підвищення в класі.

— Ризики усвідомлювали?

— Я говорив неодноразово з президентом. Він усвідомлював, наскільки важливим і відповідальним може бути крок виходу до прем’єр-ліги й, водночас, був готовий на нього піти.

— Але ж, окрім бажання, пот­рібно мати ще й відповідну інфраструктуру?

— Так, щодо інфраструктури в нас були великі зауваження, тож тимчасово матчі могли проводити в іншому місті, та за цей час вирішували би домашні проблеми.

— Тобто, в перспективі ви розглядали варіант із переїздом, наприклад, до Борисполя, де є стадіон, що відповідає вимогам ПЛ?

— Звичайно. Ми були готові тимчасово переїхати й до Борисполя.

— А з головним тренером Олександром Рябоконем була взагалі розмова в контексті перспектив дострокового виходу до вищого дивізіону?

— Коли це питання активно обговорювалося, Олександр Рябоконь перебував за межами України. Але ми підтримували зв’язок у телефонному режимі. Звичайно, команда за умови виходу до прем’єр-ліги вимагала підсилення. У перспективі це питання обговорювалося б із президентом клубу.

— Ігоре Миколайовичу, а фінансово «Десна» була готова до такого кроку, адже керівництво прем’єр-ліги вимагало від клубів фінансових гарантій в розмірі 10 мільйонів доларів…

— Про цю суму знаємо. Я неод­норазово спілкувався з президентом, і він мене запевнив, що це для нас не проблема. Якщо потрібно, 10 мільйонів доларів поклали би на рахунок.

— Із такими фінансовими тилами, чи можна говорити, що в новому сезоні команда боротиметься за вихід до прем’єр-ліги?

— Які завдання виконуватимемо в новому сезоні, поки конкретно сказати не можу. Відповім на це запитання вже після зустрічі з очільником клубу.

— Якщо вже заговорили про фінанси, то на Конференції ПФЛ у Полтаві згадували про боржників. «Десна», між іншим, там також фігурувала…

— Борги і справді є за два місяці. Але можу вас запевнити, що їх буде оперативно ліквідовано. Я вважаю, що на цьому питанні не потрібно навіть акцентувати увагу, настільки воно не суттєве.


http://ukrfootball.ua/news/igor-usharuk-desna-gotova-bula-nadati-finansovi-garantiyi-v-rozmiri-10-milyoniv-dolariv-dlya
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини