Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:31:17

У Ніжині відбувся відкритий Кубок міста з волейболу

18.03.2014   14:27Агенцiя

15-16 березня за ініціативи міського центру «Спорт для всіх» та відділу з питань фізичної культури та спорту в спортивних залах ЗОШ № 15 та НДУ ім. М. Гоголя відбувся відкритий кубок м. Ніжина з волейболу серед жіночих команд пам’яті тренера Ярешка В.П.

У турнірі взяло участь 7 команд з Київської, Сумської та Чернігівської областей: 3 команди з м. Ніжина – «Ніжинка», «НАТІ» та «КДЮСШ», 2 команди з м. Києва – «Фенікс» та команда національного медичного університету ім. Богомольця, команда ДЮСШ з м. Чернігів та команда «Локомотив» з м. Конотоп. Всі учасники показали видовищну гру. Жодна з команд не змогла пройти турнір без жодної поразки. 

Отже, до фінальної частини турніру пройшла команда «Ніжинка», «НАТІ» та команда «ДЮСШ» м. Чернігів, перегравши київські команди та команду з м. Конотопа.

Всі команди зіграли по коловій системі та здобули по одній перемозі. Проте команда з Чернігова здобула найменшу кількість очок і здобула бронзові винагороди, студентки з НАТІ програвши в останній грі чернігівчанкам посіли другу сходинку п’єдисталу.

А вихованці, в минулому, тренера Ярешка В.П. в честь котрого і проводиться цей щорічний традиційний турнір здобули золоті нагороди, тим самим вшанували його пам’ять та показали що його талант, як тренера пройшов через роки і досі допомагає ніжинським дівчатам здобувати перемоги не тільки на місцевому рівні, а й з командами зі столиці та других областей України. Склад команди переможниці «Ніжинка»: тренер, капітан – Гретчин Т., Саєнко Н., Ворона Т., Попова М., Сушко О., Микитюк Т., Коваль Ю. та Мохир О. всі призери турніру були нагороджені медалями та грамотами МЦ «Спорт для всіх». А команда-переможець – спортивним кубком.

Організатори турніру визнали Микитюк Т. кращою нападницею турніру, Гретчин Т. – кращою захисницею турніру, а Жоголко А. – кращою зв’язуючою. Вони були нагороджені спортивними статуетками та іменними грамотами МЦ «Спорт для всіх».
Команди-призери також отримали солодкі призи від торгової марки «Гармонія», а також подарункові сертифікати від головного спонсору турніру піцерії «Бон Апетіто».


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.