Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:18:37

Майбутні офіцери, фахівці з фізичної підготовки та спорту, практикуються у військових частинах

01.03.2014   10:28

Курсанти випускного курсу Військової академії (м. Одеса), факультету високомобільних десантних військ та розвідки, які навчаються за спеціальністю «фізична підготовка та спорт», набувають практичних навичок у військових частинах Збройних Сил України.

Зокрема, курсанти Володимир Харковець та Віктор Стасюк проходять стажування на посадах начальників фізичної підготовки і спорту відповідно у 91-му інженерному полку оперативного командування «Південь» Збройних Сил України, що в м.Охтирка на Сумщині та у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в с.Десна на Чернігівщині.

За кожним курсантом-стажером закріплені досвідчені офіцери-наставники, які передають їм набуті знання.
Курсанти практикуються у проведенні комплексних та контрольних заняттях з фізичної підготовки з різними категоріями особового складу, в системі роботи начальника фізичної підготовки і спорту відпрацьовують плануючу та звітну документацію, вчаться веденню обліку фізичної підготовки в частинах.

Крім цього вони беруть активну участь в організації та проведенні спортивних змагань, проводять тренування у спортивних секціях тощо. Так, курсант Володимир Харковець в якості судді проводив змагання на першість частини з волейболу. А курсант Віктор Стасюк, має серед особистих здобутків чорний пояс, перший Дан з Таєквон-до, та звання КМС з універсального бою, є багаторазовим призером та чемпіоном України з цих видів спорту, у складі збірної України виборював призові місця на Чемпіонатах Світу та Європи. Це дає йому можливість на високому рівні проводити заняття з рукопашного бою з військовослужбовцями центру та надавати допомогу у проведені тренувань та змагань з боксу.

За словами командування частин, майбутні офіцери досягли впевненості в своїх діях, отримали практичний досвід та максимум знань, які знадобляться їм для подальшої офіцерської служби.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини