Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:47:27

Прорив по-чернігівськи іменя Рябоконя. Проміжні підсумки першої ліги

01.01.2014   15:31Агенцiя

Спорт XL підводить підсумки першої частини сезону в першій лізі. Команди пройшли 2/3 турнірної дистанції, зігравши 20 турів в першій половині чемпіонату, тому можна підвести проміжні підсумки.

Олександр Рябоконь

Олександр Рябоконь

Новачок цьогорічного чемпіонату чернігівська «Десна» на старті не вражала – команда показувала не надто яскраву гру, втрачаючи залікові пункти практично в кожному матчі. Завжди команді з північної України чогось не вистачало: то концентрації в захисті, то командної гри, то лідера на полі. Але після того, як заграв екс-гравець «Зорі» Єгор Картушов, змінилась і гра колективу з Чернігова. Саме хавбек взяв на себе функції лідера, повівши за собою своїх партнерів і забиваючи практично в кожному поєдинку.

І «Десна» почала підніматися в турнірній таблиці. Команда Рябоконя перемагала практично у кожному поєдинку, записуючи в актив важливі залікові пункти. Стало видно колективну гру, з’явилася впевненість в своїх силах, стало менше дитячих помилок через брак досвіду у деяких виконавців. Як підсумок – місце у п’ятірці найкращих першої ліги.

Все-таки Олександр Рябоконь знає свою справу. Як говориться, тихше їдеш – дальше будеш.


Хто сказав, що результат на табло – основне?

Так, важко не погодитися із даним твердженням, адже яку б яскраву гру команда не демонструвала б, все одно всі пам’ятатимуть результат матчу.
Але погодьтеся, що яскравий і чіткий малюнок гри також відіграє одну з найключовіших ролей в сучасному футболі.

Головний тренер охтирського «Нафтовика» Євген Яровенко зумів побудувати з охтирської команди симпатичний колектив із своїм ігровим малюнком. Саме «нафтовики» показала в цьому сезоні збалансовану і технічну гру, яка не може не подобатися вболівальникам. Навіть проводячи опитування серед футболістів, часто чуємо – саме проти команди Яровенка грати найважче, команда дуже технічна і потужна, в якої видно свій почерк.
Важко не погодитися з такими думками, адже дуже яскраво в цьому сезоні зіграла майже вся лінія півзахисту команди.

Подивившись в турнірну таблицю, можна тільки підтвердити гіпотезу: якщо є чіткий, якісний малюнок гри – є результат. Ось тільки жаль, що за незадовільні результати в декількох останніх матчах першості звільнили головного творця такого успіху – Євгена Яровенка.


Форвард з низин

«Корабели» звітний сезон, м’яко кажучи, провалили. Але не варто всіх собак вішати на Олега Федорчука. Головний тренер хоч не добився успіху з «Миколаєвом», проте ніхто ніколи не піддавався сумніву, що Федорчук є чудовим селекціонером, який завжди знаходить перспективних гравців для команди, яку тренує (згадаймо, скільки «Нива» В подарувала Україні талановитих гравців). Для «корабелів» коуч відшукав із друголігового «Славутича» форварда, який став найкращим у першій половині першості – Михайла Сергійчука. Форвард, який до цього не грав на такому рівні, забив 10 голів! І це в команді, яка рахується аутсайдером ліги.

Хоч Михайло не зумів перевершити минулорічний результат Сергія Кузнецова (16 м’ячів), та це не применшує заслуги молодого гравця.


http://sport-xl.org/exclusive/92793-proriv-po-cherngvski-menya-ryabokonya-promzhn-pdsumki-pershoyi-lgi-foto.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини