Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 21:53:16

Футбольному клубу "Полісся" - 20 років

04.02.2013   10:28

Перший заступник голови обласної ради Іван Коробка привітав гравців та тренерів Футбольного клуб "Полісся" з 20-річним ювілеєм.

Звертаючись до учасників урочистостей, які відбулися 1 лютого у Чернігові, керівник зазначив, що «Полісся» можна назвати однією з найкращих команд Чернігівщини та аматорського футболу України. 

– Ваш спортивний колектив є взірцем для наслідування, адже він виховав численну когорту яскравих гравців для професійного футболу. І серед них, такі особистості, як Андрій Ярмоленко, Олександр Романчук, Віталій Гавриш та ще багато інших вихованців, які нині формують стиль сучасного українського футболу, – сказав Іван Коробка у своєму вітальному слові та зауважив, що досягнення клубу не були б високими, аби не старання його президента, голови постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму, Івана Чауса.

– Вже протягом 20-ти років він серцем і душею вболіває за команду, дбає про її матеріальне забезпечення, щиро радіє успіхам гравців та робить все залежне аби ще більше підняти авторитет клубу, – підкреслив Іван Коробка та висловив переконання, що попереду на команду чекають нові яскраві перемоги та спортивні здобутки.

Від імені депутатського корпусу обласної ради та себе особисто Іван Коробка побажав гравцям, тренерам і керівництву клубу «Полісся»,  міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму, подальших рекордів на футбольних аренах та вручив кращим футболістам Почесні грамоти обласної ради та відзнаки до них.

ФК «Полісся» торік вже вп’яте став срібним призером Чемпіонат області з футболу. Срібні медалі цього Чемпіонату під час урочистостей спортсменам вручили перший заступник голови і виконавчий директор обласної федерації футболу, суддя Національної категорії Анатолій Свистун та  заступник голови обласної федерації футболу, директор СДЮШОР «Юність» Володимир Курбаков.

З вітальним словом до футболістів також звернувся заслужений майстер спорту СРСР, заслужений тренер України, легендарний півзахисник київського «Динамо» Володимир Мунтян.

Гравців та тренерів «Полісся» з 20-річним ювілеєм  привітали перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, відповідальний секретар обласного осередку НОК України Микола Лазаренко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Чернігівської міської ради, заступник голови міської федерації футболу Олександр Стецько, а також заступник голови Ріпкинської районної ради Юрій Лемешко та заступник голови Ріпкинської райдержадміністрації Андрій Булда.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.