Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:17:22

Гороскоп на тиждень з 20 до 26 грудня

19.12.2021   13:35Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень з 20 до 26 грудня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

 Овен (21.03—20.04). Ви погано спите, але не варто зловживати снодійним. Частіше бувайте на свіжому повітрі, живіть повним життям. За необхiдностi звернiться до спецiалiстiв.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). Ви відкриєте для себе багато нового, з’являться цiкавi iдеї. Наслідком цього стануть кардинальні зміни у житті. Дiйте за велiнням серця.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Близнюки (22.05—21.06). Вiд природи ви щедра людина, це окупиться вам сторицею. Намагайтеся при першій можливості підтримати близьких.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Рак (22.06—23.07). Дехто захоче завести дитину. Не бійтеся, що це змінить ваше життя. Будьте готовi до будь-яких несподiванок, карти вам у руки.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Лев (24.07—23.08).
Не варто ображатися на дрібниці, бережiть стосунки з коханою людиною. Можливо, досвiд друзiв допоможе вам спокiйнiше дивитися на деякi речі.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Діва (24.08—23.09). Зустрiч iз цiкавими людьми стане доленосною, у вас з’являться покровителi. Цілком iмовірно, що ви станете досить вiдомою людиною.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). Ваші особисті стосунки будуть нестійкими, адже ви постiйно  в пошуку справжнього кохання. Будьте обережні, стикаючись iз новим і незвичним.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Скорпіон (24.10—22.11). Початок тижня — сприятливий період для професійного вдосконалення. Вашому успіху сприятимуть висока працездатність і наполегливість.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви не можете знайти того, що вам підходить, доведеться погодитися на наявні пропозиції. Для пошуку нової роботи несприятливий перiод.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Козеріг (22.12—20.01). Ваша робота вимагає творчої уяви та сміливих ініціатив. Не бійтеся висловлювати свої ідеї — до вашої думки прислухатимуться.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). У вас важке матерiальне становище, шукайте ділових партнерів. Пам’ятайте, що нові знайомства обіцяють вигідні пропозиції.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Сприятливий період для кар’єрного зростання. Але будьте уважні, уникайте порад непрофесіоналів, намагайтеся не образити колег.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Інша версія:

ОВЕН
Найголовніше – реалізація власних можливостей. Підтримку можуть надати колеги та зовсім сторонні люди. Однак не варто розслаблятися: імовірні непередбачувані ситуації. Зберігайте душевну рівновагу. У вихідні на вас очікує відпочинок, про який ви так довго мріяли.

ТЕЛЕЦЬ
Ваша активність, можливо, буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії – у такому разі отримаєте найкращий результат. Зросте активність недоброзичливців і конкурентів. Вихідні можуть виявитися вдалими для планування найближчого майбутнього та налагодження контактів.

БЛИЗНЮКИ

Ваше переможне просування кар’єрними сходами продовжиться з подвоєною силою. Але дотримуйтеся філософських поглядів на події, які відбуваються: що повинне, те й трапиться. Цього тижня на вас очікує яскрава та цікава подія. У вихідні будьте обережні: остерігайтеся інтриг і підлості.

РАК
Тиждень буде сповнений різноманітних подій. Намагайтеся бути гранично зібраними, пунктуальними та уважними. Незважаючи на свою сумлінність, ви можете припуститися серйозної помилки, яку потім виявиться дуже складно виправити. У вихідні краще обрати активний відпочинок.

ЛЕВ
Намагайтеся адекватно оцінювати свої сили: цей тиждень – не найкращий час для подвигів. Не потрапляйте зайвий раз на очі начальству. Займіться вирішенням проблем, які накопичилися останнім часом. При цьому краще зробити менше, але якісно. Вихідні бажано провести з родиною вдома.

ДІВА
Настане довгоочікуване благополуччя. На роботі почнуть здійснюватися давно задумані проєкти. Ваше вміння швидко вникати в ситуацію і брати її під контроль викличе загальне захоплення. Незрівнянність та шарм допоможуть вам почуватися впевнено. У вихідні хтось із близьких потребуватиме вашої поради.

ТЕРЕЗИ
У будь-якій ситуації не втрачайте голову й пильно контролюйте свої емоції. Протягом цього тижня ви здатні багато чого змінити, і самі відчуєте глибоке задоволення від того, що зможете привнести у своє життя. У вихідні вас відвідає небувале відчуття спокою та гармонії з собою.

СКОРПІОН
Не шкодуйте про втрачені можливості, цілком імовірно, що ви не надто точно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле можна, тільки змінивши до нього своє ставлення. У вихідні приділіть більше часу дітям: їм необхідна ваша увага, а також розумна порада та підтримка.

СТРІЛЕЦЬ
Цього тижня ви будете надзвичайно охочі до роботи, однак треба врахувати, що настав час злегка остудити свою запопадливість і реально розрахувати сили. Намагайтеся не спізнюватися, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і бути пунктуальними. У вихідні ймовірні цікаві пропозиції.

КОЗЕРІГ
Гарний час для вирішення питань, які раніше викликали певні труднощі. Події на роботі відволічуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. Удача сприятиме вам у прийнятті відповідальних рішень. У вихідні зустріньтеся зі старими друзями, це дуже важливо.

ВОДОЛІЙ
Ділове навантаження створить певне напруження, і лише підвищена пильність дозволить вам пройти цей тиждень без втрат. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами та старими пережитками. Не доводьте ситуацію до точки кипіння. Вихідні проведіть удома, відгородіться від зайвих контактів.

РИБИ
Якщо ви не дозволите собі добре відпочити, то потрапите в стресову ситуацію. Доведеться просити допомоги, самостійно вам тут не впоратися. Спробуйте менше говорити й більше слухати, і навіть беручи участь у суперечках, зберігайте нейтральну позицію. У вихідні влаштуйте генеральне прибирання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини