Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:45:53

Гороскоп на наступний тиждень з 4 по 10 жовтня

03.10.2021   09:01Агенцiя

Головна подія тижня – молодик 6 жовтня. Він забарвлений енергією Марса, руху і досягнення цілей. Гарний час, щоб переглянути свої цілі та спробувати інші способи їх досягнення, які будуть значно відрізнятися від попередніх.

Однак це несприятливий період для укладення договорів, угод, контрактів. Втім, як завжди, важливіше розглянути індивідуальний гороскоп.

7 жовтня Венера переходить у знак Стрільця. Потроху починають відпускати тривожність, ревнощі й сильні емоційні переживання.

Овен (21.03—20.04). Можливі вдалі операції з нерухомістю. Не бійтеся найризикованіших проєктів і авантюр. Якщо ви скористаєтеся шансами, то ваше фінансове становище значно покращиться.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Телець (21.04—21.05). З’явиться можливість непогано заробити. Постане питання, куди краще вкласти гроші. Уникайте проєктів, що обіцяють швидкий прибуток. Особистi стосунки значно погiршаться.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Близнюки (22.05—21.06). Постраждають ті родини, де сiмейнi проблеми тягнуться багато часу. Можна припустити розвиток конфліктів і навiть розлучення, оскiльки подружжя не бажає поступатися один одному.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Рак (22.06—23.07). Уникайте розголосу багатьох таємниць, бо це завдасть вашiй репутації великої шкоди і позбавить симпатії не тільки близької людини, а й інших людей. Основою поведінки повинні стати обережність, терпіння і мудрість.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). Багато представників цього знака можуть розраховувати на отримання кредиту, спонсорську допомогу, підтримку батьків або близької людини. Можливі й вдалі операції з нерухомістю.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Стріла, випущена ранiше, потрапить просто в яблучко. Тиждень надзвичайно важливий для кар’єри i честолюбних прагнень. Що б ви не затівали — все доведете до логічного кінця.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Терези (24.09—23.10). Ви продовжите справу, розпочату минулого тижня, на вас чекають як удачі, так і розчарування. Бiльшiсть iз вас планують переїзд або відкриття своєї справи. Навряд чи ці проєкти вдасться реалiзувати найближчим часом.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Скорпіон (24.10—22.11). Зірки радять сміливіше приймати рішення, брати на себе відповідальність. Саме від цього залежить ваше майбутнє. До складних моментів можна віднести погіршення відносин зі старими партнерами і фінансовi проблеми.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi витрат буде багато, але й можливостей заробити грошi теж чимало. У декого витрати можуть бути пов’язані з бізнесом, а в інших — з ремонтом оселi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Козеріг (22.12—20.01). Ви ґрунтовно і красиво будуватимете своє життя. На вашому прикладі колеги переконаються в простій істині: до великої мети потрібно рухатися маленькими кроками.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). Небезпеки немає — попереду інші можливості та інші перспективи. Дорогу до успіху вам не доведеться прокладати поодинці. Друзі, рідні, колеги по роботі візьмуть участь у вашій долі й допоможуть досягти кар’єрних висот.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). Новий професійний виток дозволить піднятися ще на одну сходинку соціального успіху. Ви почнете новий проєкт, який матиме продовження. Ви не скаржитиметеся на відсутність роботи — її буде стільки, що на інші справи часу не залишиться.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
Ваша увага буде зосереджена на партнерських взаєминах. Можуть переглядатися укладені раніше договори, якщо йдеться про ділові стосунки. В особистому житті також може бути багато спілкування, будуть згадуватися гріхи одне одного. Однак ці розмови дійсно можуть прояснити стосунки і сприятимуть досягненню порозуміння. Особливо плідним з цього погляду може виявитися кінець тижня.

Гороскоп для Тельців
До 7 жовтня ще залишаються актуальними теми ревнощів, переживань. Можливі зустрічі з новими людьми, знайомства, які виявляться цінними. У другій половині тижня увага зміщується на теми зобов’язань, зокрема фінансові. Це правильний час для повернення боргів, для того, щоб просити про повернення грошей. З другої половини тижня дещо вирівнюються ситуації на роботі. Якщо ви керуєте колективом, то це гарний час для того, щоб поставити нові завдання, цілі та проговорити з командою напрямок, в якому ви рухаєтеся.

Гороскоп для Близнюків
У вас на початку тижня є можливість виправити помилки, яких ви припустилися ще в 20-х числах вересня. Можливо, будуть по-новому укладені старі договори. Зверніть увагу на своїх дітей цього тижня. Проведіть з ними якомога більше часу, пограйтеся. Також займіться тим, що вам подобається – це джерело вашого ресурсу. Більшість обставин перебуватимуть під вашим контролем, хоч справи і не йтимуть дуже м’яко. Однак багато що можна встигнути зробити, можливо, навіть те, що не планували. Загалом позитивний тиждень.

Гороскоп для Раків
Перші три дні для вас можуть бути досить складними. Ви можете відчувати занепад сил. Добре було б у цей час уникати надмірних навантажень. Можливі напружені розмови, особливо з керівництвом. Четвер ще може бути досить тривожним, а ось п’ятниця, субота й неділя підходять для того, щоб відпочити і провести час із сім’єю.

Гороскоп для Левів
Для вас особливе значення матимуть стосунки з партнерами. Можливі цікаві й цінні поїздки. Гарний час для навчання, проведення якихось семінарів, курсів, якщо вам є чим поділитися з людьми. Наприкінці тижня, з п’ятниці до неділі можливі цікаві зустрічі, тож не відмовляйтеся, якщо вас будуть кудись кликати.

Гороскоп для Дів
Для вас головне застереження – не витрачайте багато грошей, не робіть великих вкладень. Варто переглянути свій бюджет, можливо, обставини змусять вас це зробити. Це не означає, що ви щось втратите або зменшиться рівень доходу, але потрібна особлива увага до фінансів. Зате наприкінці тижня можна трохи видихнути і присвятити час приємним справам, відпочинку, сім’ї.

Гороскоп для Терезів
Для вас найважливішими будуть питання самоіндентіфікації, визначення особистих цілей. Зверніть увагу на своє тіло, здоров’я, це того варте. До того ж у вас зараз починаються дні народження, тому це хороший період, щоб поставити цілі на рік. Ви зараз помітні, яскраві, особливо в першу половину тижня. Можуть бути цікаві зустрічі, зокрема особисті. З грошима зараз будьте обережнішими, їх легко втратити, а також не помітити, куди вони поділися. Також будьте пильними, тому що є ризик крадіжки.

Гороскоп для Скорпіонів
Ви зараз переживаєте досить бурхливий час. Багато що може йти не так, як хотілося б. Потрібен уважний підхід до справ, важливо збирати максимум інформації, перш ніж погоджуватися на якісь проекти. В особистих стосунках перша половина тижня романтична і пристрасна, а друга – більш спокійна, але не менш цікава. Під кінець тижня ви можете відчути якесь полегшення щодо фінансів.

Гороскоп для Стрільців
Найбільші труднощі для вас може викликати спілкування з друзями. Колеги та однодумці можуть сперечатися, вимагати якоїсь уваги, на яку вам зараз просто не вистачає енергії. Важливо бути тактовними, не вдаватися в суперечки без причини. До кінця тижня Венера входить у ваш знак, а це означає, що ви відчуєте себе більш гармонійно, тим більше, це тенденція на найближчі три з половиною тижні.

Гороскоп для Козерогів
Цей тиждень – логічне продовження попереднього. Дуже багато питань вирішується на роботі. Ймовірно, ви привертаєте увагу керівництва, тому варто ретельніше виконувати свою роботу, бути готовим у будь-який час відзвітувати про неї. Можливо, доведеться займатися розподілом бюджету, вирішувати питання з фінансами, які належать не вам, а іншим людям.

Гороскоп для Водоліїв
У вас зараз досить активний період розвитку і навчання, зростання кваліфікації. З другої половини тижня може бути якесь полегшення, ви менше будете залежати від вимог керівництва. Ймовірно, у вас зараз великі плани і проекти. Однак не поспішайте, розвивайте їх поступово, пам’ятаючи про те, що зараз ретроградний Меркурій. Він вимагає повернення до минулого, особливої ​​уваги до деталей.

Гороскоп для Риб
Зверніть увагу на здоров’я, особливо якщо ви залучені до якихось ризикованих видів діяльності. Обережніше, не варто брати на себе дуже багато – це стосується і фізичних навантажень, і фінансових зобов’язань. Ваші особисті гроші перебувають під загрозою, тому перевірте паролі, пін-коди, постарайтеся убезпечити свої рахунки. Стосунки в парі можуть трохи компенсувати складнощі з фінансами. Загалом, ви можете сховатися від неприємностей цього тижня у стосунках з людиною, якій довіряєте.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини