Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:46:38

Гороскоп на наступний тиждень 4-10 січня

03.01.2021   12:42Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 4 по 10 січня 2021 року

ОВЕН

Ви будете легкі на підйом, активні та більш нетерплячі, ніж зазвичай. Підвищиться загальний тонус, а також поліпшиться настрій. Будьте обережні в спілкуванні, адже люди не завжди говорять те, що думають. У вихідні постарайтеся викроїти час для відпочинку, найкраще вирушити за місто.

ТЕЛЕЦЬ

Настає час підбиття підсумків та переоцінки цінностей. Повірте у свої сили, незабаром випаде слушна мить для реалізації ваших давніх задумів. Вам можуть заважати власні сумніви, але ви з усім упораєтеся. Імовірні грошові надходження. У вихідні можливі поїздки за місто.

БЛИЗНЮКИ

Якщо у вас щось не буде виходити, не впадайте у відчай, займіться іншою справою, а ця проблема поступово вирішиться сама собою. Не ухиляйтеся від роботи, але водночас і не беріть на себе занадто багато зобов’язань. У вихідні приділіть більше часу та уваги дітям.

РАК

Вітер змін ви сприймете з радістю, тому що розмірене життя стало набридати. Дослухайтеся до думки тих, хто поряд. Відмовтеся від консервативних поглядів та звільніться від непотрібних речей. У вихідні подорожуйте, спілкуйтеся, не залишайтеся на самоті.

ЛЕВ

Намагайтеся стримувати емоції, уважно стежте за своїми словами та реакцією співрозмовників. У такий спосіб ви зможете уникнути великих неприємностей. У вихідні відпочиньте від справ, проведіть вільний час у зручній і комфортній обстановці, приділіть увагу родині та своєму здоров’ю.

ДІВА

Відчуття власної значущості виникне не на порожньому місці, і використати плідний період краще сповна. Успіх у справах багато в чому залежатиме від ваших організаторських здібностей. У вихідні самота дозволить вам розкрити свій творчий потенціал.

ТЕРЕЗИ

Гарний період для вияву активності в професійній сфері. Будьте уважними та обережними – фортуна не терпить помилок. Можете розраховувати на друзів, вони допоможуть вирішити проблеми. У вихідні вам удасться спланувати хід подій на найближче майбутнє.

СКОРПІОН

Не варто квапити події – ваше терпіння буде не даремним. Величина винагороди за нього може виявитися фактично безмежною. Уміння спілкуватися з колегами по роботі може принести вам прихильність начальства. У вихідні близькі люди матимуть потребу у вашій підтримці.

СТРІЛЕЦЬ

Не можна допускати емоційних зривів. У цей період намагайтеся уникати зустрічей з начальством, бо ваша нестриманість може призвести до великого скандалу. У вихідні, швидше за все, відчуєте невдоволення ходом подій, вам буде важко знайти спільну мову з тими, хто поряд.

КОЗЕРІГ

Імовірні знайомства, зустрічі, поїздки, нова інформація. Намагайтеся бути максимально зібраними та зосередженими на головному, безжалісно відкидайте непотрібну інформацію. Ви можете сміливо звернутися по допомогу до друзів. Вихідні проведіть у сімейному колі – час відпочити.

ВОДОЛІЙ

У вас нагромадилося багато справ та проблем – настав час зайнятися їхнім вирішенням. Не намагайтеся зробити все одночасно, починайте з найголовнішого. Дружня підтримка допоможе подолати основні труднощі. У вихідні ваше завдання – опинитися в потрібний час у потрібному місці.

РИБИ

Цього тижня вам треба буде виявляти надзвичайну витримку й такт під час зустрічей з колегами по роботі та розмов з начальством. Якщо зумієте залишатися коректними, на вас очікує успіх. У вихідні відкладіть побутові питання й дозвольте собі повноцінний відпочинок.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини