Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:31:29

Гороскоп на наступний тиждень 2-8 листопада 2020 року

01.11.2020   15:56Агенцiя

З 4 листопада Меркурій виходить з ретроградної фази, що прискорить низку процесів.

Однак перший тиждень листопада принесе багато перешкод. Нагадають про себе події другої половини вересня. Якщо ваша діяльність пов’язана з комп’ютерами, засобами комунікації, підготовкою контрактів, технічними та дизайнерськими проектами, освітою чи тренінгами, то вас спіткають деякі неприємності. Все, що вам буде потрібно для подолання труднощів – терпіння та рішучість.

Овен (21.03—20.04). Несподiвано ви отримаєте прибавку до зарплати. Якщо вам на­бридло сидіти в задушливому офісі, займайтеся чим завгодно, лише б заняття було до душі.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Звернiть увагу на власне здоров’я. Більше відпочивайте й не забувайте про повноцінний сон. А ваш організм тільки зрадіє фізичним вправам і систематичним тренуванням.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви будете сповненi енергії й відчуватимете, що гори можете зрушити. Але не поспішайте бездумно витрачати цю енергію, використовуйте її раціонально.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.
 
Рак (22.06—23.07). Настає ідеальний час, щоб виділитися в натовпі. Неважливо, які пріоритети ви розставите, але вам щаститиме як у кар’єрі, так i в коханнi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Не бійтеся будувати плани на майбутнє, тим більше ніхто не зупинить вас, коли ви дійсно цього захочете. Щоб змінити своє життя, доведеться вийти зі звичної зони комфорту.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Діва (24.08—23.09). Ви зустрінете нових людей, які покажуть вам нові й цікаві речі. Хто знає, може, це наштовхне вас знайти нове хобі або стане натхненням для відкриття нових горизонтів.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Терези (24.09—23.10). Варто бути ощадливішими, ваші покупки мають бути обдуманими і, врештi-решт, потрібними. Ймовірні грошові надходження, але економiя ще нікому не завадила.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Попереду невеликі зміни, але це не означає, що період буде невдалим. Ви повинні йти напролом і бути впевненими у своїх силах.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). Спробуйте зменшити вплив стресу на організм наскільки це можливо. Це збереже ваш психічний і фізичний стан здоров’я. Будьте більш оптимістичними.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви мрiєте про стабільність. Але ви повинні контролювати всі свої витрати й укладати тільки ті угоди, в яких упевнені на всі сто.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас буде багато цікавих подій, які швидко змінюватимуться. Намагайтеся сприймати те, що відбувається, спокійно, не намагайтеся зробити більше, ніж зможете подужати.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Риби (20.02—20.03). Не бійтеся спробувати щось нове і побачите, як доля зробить вам несподіваний подарунок. Що стосується роботи, то кар’єра вийде на перший план.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВЕН  
Навчіться приховувати роздратування й комплекси. Імовірні зміни, до яких ви психологічно ще не підготовлені. Без допомоги родини і друзів вам навряд чи з усім цим можливо упоратися. У вихідні не варто занадто перевтомлюватися, залишіть якнайбільше часу для відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ
Бажано простежити за своїми висловами, ви можете стати надмірно балакучими, а це нікому ще не приносило користі. Нестандартний підхід до вирішення проблем на роботі дасть позитивний результат. Головне завдання вихідних – охорона власного приватного життя від чужого втручання.

БЛИЗНЮКИ  
Постарайтеся виділити якомога більше часу активному відпочинку. Можливе також отримання цікавої інформації, до якої вам необхідно уважно прислухатися. Перед вами зараз можуть відкритися просто блискучі перспективи. У вихідні не баріться, а погоджуйтеся на привабливі пропозиції.

РАК  
З’явиться шанс надолужити прогавлені можливості. До вашого життя може повернутися колишня любов. На роботі буде корисно провести роботу над помилками. Вам доведеться спілкуватися з різними людьми. У вихідні рекомендується пасивний відпочинок, дозвольте собі як слід відіспатися.

ЛЕВ  
Постарайтеся не відмовляти в допомозі близьким. Ви цілком у змозі вирішити багато їхніх проблем. Упорядкуйте грошові справи, плануйте великі витрати заздалегідь. Спілкування з друзями порадує новими ідеями. А стосунки з родичами можуть ускладнитися. Вихідні краще провести вдома.

ДІВА  
Ваша увага повинна бути сконцентрована на дрібних життєвих проблемах. Зараз сприятливий момент для виходу зі складної ситуації. Необхідна обережність у всіх справах. Жодних важливих справ починати не рекомендується. У вихідні влаштуйте вечірку для друзів або покличте родичів на обід.

ТЕРЕЗИ  
Успіх вам гарантований, але тільки в тому разі, якщо ви будете активними та наполегливими в досягненні мети. Тож сміливо пропонуйте власні ідеї, плани та проєкти, вони цілком реалістичні, а отже незабаром мають усі шанси втілитися у життя. У вихідні ймовірні зустрічі із цікавими людьми.

СКОРПІОН  
Цікава інформація зробить вас більш досвідченішими, та й співрозмовником ви станете куди більш приємним. Деякі відсунуті на потім справи можуть зажадати від вас уваги. Постарайтеся розібратися з ними швидко, щоб не виникали прикрі непорозуміння. Вихідні присвятіть відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ  
Проясняться старі та сформулюються нові завдання, які вам необхідно буде вирішити. Рожеві окуляри краще зняти, як би комфортно вам у них не було. Обережніше з інформацією, стежте за своєю мовою, перш ніж щось вимовити, двічі подумайте. Зайвого у вихідні не говоріть.

КОЗЕРІГ  
Усі ваші проблеми виникають через неорганізованість, а конфлікти з партнерами трапляються винятково через дрібниці. У вас може з’явитися можливість для сходження кар’єрними сходами. У ці вихідні рекомендується  спокійний відпочинок, що дозволяє відновити сили й знайти рівновагу.

ВОДОЛІЙ  
Має бути багато зустрічей, новин, поїздок по справах. Різко покращиться настрій, стане відчутно більше сил, які будуть вимагати виходу, у вас з’явиться безліч нових планів та ідей. Роботу міняти не варто, постарайтеся усталити свій авторитет на цій. Довіряйте інтуїції, якщо хочете уникнути прорахунків.

РИБИ  
Краще поринути в роботу цілком, аніж звертати увагу на дрібниці, шуміти та конфліктувати з колегами. Ви зможете впоратися з багатьма проблемами, що нагромадилися і добряче набридли. Вдалою буде зустріч із керівництвом, до ваших пропозицій прислухаються і оцінять їх гідно.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини