Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:05:08

Гороскоп на тиждень з 25 листопада до 1 грудня

24.11.2019   14:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 25 листопада до 1 грудня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Якщо ви спробуєте зрозуміти, чого хочуть ваші колеги, то зможете працювати згуртовано та продуктивно, а це дуже важливо.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05). Постарайтеся знайти спiльну мову з коханою людиною. Усi необґрунтовані спалахи попередніх місяців поясніть втомою. Вихiднi краще провести вдома.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi ви успiшно вирiшите матеріальні проблеми, але економiя все-таки не завадить. Попереду — фiнансова перевiрка, пiдготуйте документи.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Рак (22.06—23.07). Ваша подальша доля залежить тільки від вас. Спробуйте залучити багатих iнвесторiв, тодi вдасться реалiзувати давнi проєкти.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Лев (24.07—23.08). Для самовдосконалення сприятливий перiод. Якщо не вистачає професiйних навичок, радимо записатися на курси або звернутися до досвiдчених спецiалiстiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Діва (24.08—23.09). Основні проблеми вирішаться самі по собi, а з дрібницями зумієте легко впоратися. Вiльний час можете витратити на культурний вiдпочинок.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). На роботi ви звикли грати першу скрипку, але треба дати можливiсть людям самостiйно приймати рiшення. У справах постарайтеся вибрати найважливiшi.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Перед вами постане вічна проблема батьків і дітей. Талант дипломата в цьому випадку просто необхідний, тож запасiться терпiнням.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Стрілець (23.11—21.12).  Ситуація, в яку ви потрапили, непередбачувана, тож важко припустити, якими будуть наслiдки. У будь-якому випадку виплутуватися доведеться самому.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Козеріг (22.12—20.01). Пiсля важкої роботи захочеться вiдпочити. Влаштуйте святкову вечiрку, на яку доречно буде запросити друзiв i знайомих.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви зможете знайти додатковi джерела надходжень, тож чекайте суттєвого поповнення вашого бюджету. Нарештi вдасться купити те, про що ви давно мрiяли.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). Ви легко розлучаєтеся з тим, що дісталося без великих труднощів. Лише процес завоювання принесе справжнє задоволення. Значно покращиться фiнансове становище.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Інша версія:

ОВЕН

Головне – проявляти ініціативу й активність. Особливо корисним це буде для кар’єрного зростання, але вам знадобиться все ваше терпіння і завзятість. Є ризик у поспіху нажити неприємностей удома, оскільки родина чекає від вас співчуття й уваги.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша сумлінна робота має всі шанси бути відзначеною премією або підвищенням. Багато цікавого і приємного вам обіцяють знайомства з новими людьми та їхніми оригінальними ідеями. Можна сміливо розраховувати на допомогу друзів. У вихідні варто знайти час для заміської прогулянки.

БЛИЗНЮКИ

На вас очікують важливі й цікаві події. Зберігайте чесність, і тоді жодні чутки не зможуть зашкодити вам. Ви відчуєте, що проблеми, які нагромадилися, не терплять зволікання. Розумний компроміс може принести несподіваний прибуток. Якщо у вихідні ви вирішите перепланувати будинок, порадьтеся з близькими.

РАК

Зайвий поспіх призведе тільки до серйозних фінансових втрат. Розберіться з дрібними, але нудними справами. Несподіваний поворот подій вплине на вашу подальшу долю, але для того, щоб вплив виявився сприятливим, необхідно докласти максимум зусиль. Вихідні проведіть у колі друзів або в приємній компанії.

ЛЕВ

Більша частина часу може піти на розв’язання професійних завдань. Постарайтеся не забути про обіцянки, які дали близьким людям. Висока ймовірність конфліктних ситуацій. Можуть виникнути проблеми в спілкуванні з дітьми. Вихідні будуть вдалими практично у всіх аспектах.

ДІВА

Постарайтеся стримуватися при спілкуванні з колегами. Вам необхідно бути особливо уважним і менше мріяти. Не варто займатися тим, чим не хочеться. Події дозволять по-новому оцінити багато позицій в особистій сфері. У вихідні не варто довіряти імпульсивним бажанням.

ТЕРЕЗИ

Настає час рішучих дій. У вас буде практично все виходити. Вам необхідно завершити кілька важливих справ, але не слід починати нових. У вихідні постарайтеся допомогти всім, хто звернеться до вас за підтримкою.

СКОРПІОН

У справах професійних вам буде потрібна стрімка реакція на зміну ситуації й уміння знаходити нестандартні рішення. Не варто сподіватися на миттєві результати і великий прибуток. Особливо розраховувати на допомогу оточуючих зараз не треба. У вихідні постарайтеся позбутися домашнього мотлоху.

СТРІЛЕЦЬ

Найбільш неприємною подією можуть виявитися напади недоброзичливців або необґрунтовані претензії далеких родичів. І ті, й інші вам належить ігнорувати. Вам доведеться захищати свої інтереси без будь-якої підтримки, покладайтеся на свій багатий життєвий досвід. У вихідні вас може порадувати нова інформація.

КОЗЕРІГ

Всі ідеї, які спадуть вам на думку, виявляться чудовими, справа залишиться за малим – втілити їх у життя. Ви будете знемагати від купи незавершених справ і побутової суєти. Вихідні проминуть у розкішній обстановці, але де? Це вибирати вам.

ВОДОЛІЙ

Ваші плани почнуть втілюватися в життя стрімкими темпами. Покращаться стосунки з оточуючими, будуть влагоджені практично всі конфліктні ситуації. Можете розраховувати на підтримку й допомогу друзів та близьких. У вихідні вам надійде приваблива пропозиція, яку варто обміркувати.

РИБИ

На ваші плечі може лягти велика відповідальність, не дозволяйте іншим керувати вами, і тоді успіх буде забезпечений. Настане зручний період для перегляду і зміни стосунків із колегами та керівництвом, якщо ці стосунки мають потребу в змінах. Близькі люди підтримають вас у нових починаннях.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.