Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:42:43

Гороскоп на наступний тиждень з 19 по 25 серпня

18.08.2019   16:31Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 19-25 серпня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). На роботi можливе просування по кар’єрнiй драбинi. Що ж стосується відпочинку, дайте можливiсть коханiй людинi вибрати місце і час.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Телець (21.04—21.05). Ви вирiшили зробити пропозицiю руки i серця. Перш ніж зв’язати життя з iншою людиною, ще раз подумайте, чи варто робити такi кроки.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Близнюки (22.05—21.06). Зосередьтеся на поставленiй метi й упевнено крокуйте. Хоч що б це було — кохання чи робота — не відступайте. Невдовзi ви отримаєте грошову винагороду.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Рак (22.06—23.07). Ви — господар власної долі, тiльки вiд вас залежить ваше подальше життя. На роботi вiдбудуться деякi змiни, але це не назавжди.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Лев (24.07—23.08). Ви здивуєте начальство своїм професiоналiзмом. Це принесе фірмі пристойний прибуток. Якщо ви й надалі реактивно вирiшуватимете робочі проблеми, можете розраховувати на пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Діва (24.08—23.09). Ви завжди вирізнялися вмінням швидко приймати рiшення, тому керiвництво завжди до вас прихильне. Партнери запропонують вам вигiдний контракт.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Терези (24.09—23.10). Можливi новi знайомства, якi допоможуть у кар’єрному та фінансовому плані. Не варто захоплюватися азартними іграми, ви ризикуєте все втратити.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Скорпіон (24.10—22.11). На вас чекає підвищення по службі й помітне зростання авторитету. Попереду новi проекти, тож доведеться шукати впливових iнвесторiв.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вам запропонують дуже вигiдний контракт. Але обережність не тільки не завадить, а навпаки, сприятиме тому, що, зваживши всі «за» і «проти», ви приймете правильне рішення.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вашi справи значно покращаться. Новi захоплення викличуть запеклі суперечки, але ви зможете достойно вiдстояти свої вподобання.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Водолій (21.01—19.02). Тиждень повноцінного відпочинку подарує запас бадьорості. Ви зустрiнетеся з давнiми друзями, з якими є про що згадати. Будьте обачливi з грошима.
Дні: спр. — 21; неспр. — 25
 
Риби (20.02—20.03). Якщо вирiшили роботу, не поспішайте вiдкривати карти. Адже на новому місці вам може не сподобатися колектив, а на старому ще не вичерпані всі можливості.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.

Інша версія:

ОВЕН

Початок тижня складається сприятливо для спілкування з родичами. Можливо, стосунки з начальством стануть більш напруженими через те, що ви не встигнете щось зробити вчасно. Організованість і самодисципліна допоможуть вам навести лад у справах. Будьте обачними при спілкуванні з близькими людьми у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень виявиться напруженим, однак необхідні завдання вам удасться вирішити. Рекомендується займатися врегулюванням питань, пов’язаних із діловими паперами. Вихідні присвятіть відпочинку з родиною. Якщо ви будете ігнорувати їхні потреби, не уникнути серйозних конфліктів.

БЛИЗНЮКИ

Ви одержите корисну інформацію, що допоможе при здійсненні покупок і в пошуку способів збільшити свої доходи. Це вдалий час для вирішення матеріальних питань. Намагайтеся берегти свої сили на роботі, інакше не уникнути проблем зі здоров’ям. Вихідні краще провести вдома або на дачі.

РАК

Розв’язання всіляких завдань і головоломок допоможе вам розвивати свій інтелект. Не виключено, що саме зараз ви зможете познайомитися із впливовими людьми і заінтригувати їх своєю дотепністю. У вихідні відпочиньте за містом.

ЛЕВ

Можуть посилитися амбіції. З’явиться прагнення виділитися, зробити щось по-своєму, всупереч сформованим обставинам. Постарайтеся враховувати думку оточуючих, інакше не уникнути серйозних конфліктів. У вихідні ви зможете домогтися всього, що хотіли, не докладаючи великих зусиль.

ДІВА

Можливо, ви вирішите з’ясувати для себе питання, що вас хвилюють. Завдяки вашій проникливості ви, напевно, довідаєтеся потрібну інформацію. До вас у гості може приїхати далекий родич, розмови з яким будуть цікавими і пізнавальними. У вихідні варто звернути пильну увагу на своє здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Можливо, вам удасться збільшити рівень доходів або ви одержите велику премію. У кожному разі браку в грошах у цей період не буде. Варто звернути увагу на свою репутацію. Намагайтеся не брати участь у таємниці або незаконній діяльності.

СКОРПІОН

На вас чекає багато дружнього спілкування. Можливо, ви познайомитеся з цікавими людьми, які стануть вашими однодумцями. Перш ніж починати важливі справи, обов’язково порадьтеся з фахівцями.

СТРІЛЕЦЬ

Холодний розум і чітка мета – от що характерне для вас. Ви зможете успішно адаптуватися до зовнішніх обставин і одержати бажане. Але для цього буде потрібно виявити гнучкість і гарне психологічне чуття. У вихідні не виключені конфлікти в родині, з батьками й іншими родичами.

КОЗЕРІГ

Можуть виникнути проблеми при оформленні документів. Це не надто сприятливий час для далеких поїздок. Особливої уваги може зажадати ваше самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Важливі питання краще вирішувати на початку тижня. Найбільш бажаним може стати дружнє спілкування. Швидше за все, посилиться ваша потреба в спілкуванні з людьми, які дотримуються подібних до вас поглядів на життя. Зростає ймовірність одержання дрібних травм.

РИБИ

З оточуючими можуть відбуватися різні неприємні події. Однак особисто вас стресові ситуації не торкнуться. Ваші банківські рахунки можуть поповнитися великою сумою грошей. У вихідні намагайтеся не робити речей, які збільшили б ризик фінансових втрат.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини