Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:18:13

Гороскоп на 2019 рік: час змін та виправлення помилок

23.12.2018   11:15Агенцiя

Астрологи склали гороскоп на 2019 рік, за допомогою якого ви дізнаєтеся про майбутні події та зможете уникнути небезпечних моментів.

Астрологи стверджують, що в 2019 році багато хто зможе виправити старі помилки й змінити своє життя на краще.

Овен

Найбільш сприятливий період очікується на початку року. У цей час посилений Марс подарує масу нових можливостей та несподіваних подій, які зможуть змінити життя Овнів на краще. Але вже із середини лютого покровитель ослабне в сузір'ї Тільця: вплив цього Знаку може згубно позначитися на енергетиці вогняних Овнів й знизити їхню продуктивність. Щоб зберігати енергію та гарний настрій, до кінця року представникам цього сузір'я варто використовувати додаткові джерела сил. Астрологи запевняють, що в 2019 році завзятість та цілеспрямованість допоможуть Овнам домогтися успіху, укріпити свої позиції та знайти вирішення старих проблем.

Тілець

У першій половині року Тільцям доведеться вирішувати старі проблеми. Цей час стане напруженим, але витрачені нерви й енергія варті результату. Нестабільна енергетика Місяця буде постійно змінюватися, тому в деякі дні Тільці можуть відчувати занепад життєвих сил, невпевненість у собі. У травні заступник Меркурій перейде у посилену позицію. З цього моменту Тільці зможуть відчути спокій і гармонію. Фінансові проблеми відійдуть на задній план і дадуть знати про себе лише в грудні 2019 року. Проте астрологи акцентують увагу й на посиленій Венері, яка допоможе Тільцям знайти другу половинку або зміцнити поточні стосунки.

Близнюки

У перші місяці 2019 року глобальних змін не очікується. У цей час Близнюкам рекомендується будувати плани на майбутнє, шукати нові можливості й замислюватися про те, як змінити своє життя та стати успішнішим. Пошуки нової роботи пройдуть вдало, особливо для тих, хто бажає знайти своє справжнє призначення. Друга половина року стане насиченою у плані роботи та фінансів. Заступник Меркурій сприятиме досягненню поставлених цілей та допоможе позбутися грошових проблем. В особистій сфері астрологи не прогнозують глобальних змін, однак Близнюки, які бажають знайти кохання, все ж зможуть познайомитися з людиною, з якою побачать спільне майбутнє. Перейти на серйозніший рівень стосунків вдасться впевненим у собі Близнюкам.

Рак

У 2019 році на Раків чекає низка змін. Можливостей для покращення якості життя стане більше, тому є всі шанси, що саме в цьому році Раки зможуть реалізувати себе і досягти заслуженого успіху. Астрологи радять не боятися змін й налаштуватися на позитивну хвилю вже на початку року. Вплив Місяця може спровокувати низку неприємних моментів, але впоратися з ними буде нескладно. Під впливом Юпітера помітно підвищиться впевненість й працездатність Раків, але не варто присвячувати весь час роботі та справам, бо й особиста сфера життя може потребувати уваги.

Лев

Вдале розташування зірок і планет посприяють зовнішнім змінам і духовному зростанню. Протягом дванадцяти місяців може змінитися багато чого, починаючи від роботи й закінчуючи світоглядом. Леви зможуть змінити пріоритети вже в березні 2019 року. У цей період Сонце стане сильнішим, а вплив покровителя допоможе знайти силу і впевненість. Грандіозних успіхів досягнуть ті, хто не боїться змін і рухається до своєї мети, незважаючи на труднощі. Під впливом Юпітера представники Знаку Лева зможуть завести корисні знайомства, знайти друзів або знайти другу половинку. Кінець року стане емоційним часом. У цей період можна знайти нові джерела натхнення, розвинути таланти й підбити підсумки минулих місяців.

Діва

2019 рік вимагатиме від Дев підвищеної активності на роботі, у справах і побуті. Необхідно докласти трохи більше зусиль, щоб досягти поставлених цілей, і плоди старань стануть помітні вже в середині року. Навесні заступник Меркурій стане сильним, і Діви зможуть отримати нові знання, розвинути корисні навички, а також застосувати отриману інформацію на практиці. У 2019 році астрологи радять ретельно обдумувати кожну свою дію. Будь-який неправильний крок може зруйнувати все, щоб було досягнуто важкою працею. Часу на виправлення помилок не буде, тому у важких ситуаціях варто покладатися на інтуїцію, а ось прислухатися до порад оточення потрібно лише в крайньому разі.

Терези

2019 рік наповнять яскраві події та дивовижні можливості, але не варто братися за все й одразу, інакше можна зазнати поразки у всіх починаннях. З 26 березня по 19 квітня Венера буде посилена, тому в цей час на Терезів чекають несподівані романтичні пригоди, які можуть призвести до серйозних стосунків. Сатурн допоможе добитися успіхів у роботі. 2019 році стане успішним для впевнених у собі Терезів, які не бояться ризиків і самостійно долають будь-які перешкоди. У кінці року успіху досягнуть ті, хто йшов до своїх цілей протягом усіх попередніх місяців.

Скорпіон

Початок року сприятливий для нових починань та позитивних змін. У цей час Скорпіони отримають енергетичну підтримку Марса і завдяки цьому зможуть змінити своє життя. Зима — це вдалий час для пошуку нової роботи, підвищення за посадою, зміни місця проживання, укладення договорів й ділових знайомств. Будь-які зміни дозволять Скорпіонам розширити горизонти, просунутися до бажаних цілей і знайти нові джерела заробітку. В особистому житті астрологи прогнозують труднощі. Вплив Венери може зруйнувати поточні стосунки й підштовхнути Скорпіонів до необдуманих вчинків, про які доведеться пошкодувати згодом. Пошуки нового кохання не увінчаються успіхом, а знайомства в протилежною статтю призведуть до низки швидкоплинних романів.

Стрілець

У 2019 році Стрільцям варто піти на ризик й спробувати себе в нових сферах діяльності. Пошуки справжнього призначення стануть успішними, однак для досягнення бажаного потрібен час. Покровитель Сонце допоможе Стрільцям оговтатися від негативних подій минулого й знову відчути ґрунт під ногами. Ймовірно, представники цього сузір'я зможуть знайти причини своїх невдач і залишать їх у минулому. Велику частину часу варто присвятити самоаналізу й активним діям, щоб знайти нові шляхи до своїх цілей і стати щасливішими.

Козеріг

Позитивний вплив Сатурна допоможе Козерогам працювати наполегливіше, а підйом життєвої енергії стане помітним вже на початку 2019 року. З перших місяців необхідно приступити до нових починань і націлитися на реалізацію намічених планів. Гороскоп обіцяє Козерогам кардинальні зміни, які позначаться буквально на всіх сферах життя. Везіння буде в тих, хто не ховається від нових можливостей і сміливо йде на ризик. У середині року можуть виникнути перешкоди, подолавши які Козероги зможуть змінити життя на краще. Події прийдешнього року можуть виснажити енергетичний запас, тому у грудні варто вирушити в довгоочікувану відпустку.

Водолій

Протягом року у Водоліїв можуть з'явитися геніальні ідеї, які знайдуть втілення в реальному житті. Завдяки впливу Сатурна представники цього сузір'я зможуть досягти поставлених цілей та просунутися кар'єрними сходами. Багато хто зможе усвідомити старі помилки й знайти їхнє вирішення, після чого життя Водоліїв стане відкритим для позитивних змін. У майбутні місяці покровитель Нептун буде залишатися у посиленій позиції. Завдяки його впливу Водолії зможуть завести знайомство з впливовими людьми і знайти надійного ділового партнера для запуску власного проекту.

Риби

Астрологи радять Рибам побороти свої страхи, бо в 2019 році вони стануть головною перешкодою на шляху до успіху й позитивних змін. Не варто розповідати про свої плани, оскільки навіть у колі близьких людей можуть знайтися заздрісники, які захочуть втрутитися в особисті справи Риб. Сатурн чинитиме сильний позитивний вплив на енергетику, тому Рибам вдасться завершити почате й приступити до нових справ. Весняний час наповниться романтичними подіями. Завдяки впливу Венери представники цього сузір'я зможуть знайти кохання або перевести стосунки на новий рівень.

Інша версія від дворазового переможця «Битви екстрасенсів» в Україні Хаяла Алекперова

Гороскоп на 2019 рік — Овни

У 2019 році Овнам не варто гарячкувати з висновками про людей і події, що відбуваються. Емоції та кардинальні рішення можуть призвести до негативних наслідків і зіпсованим стосункам з тими, хто ставиться до вас добре. А тому не робіть різких кроків! У будь-якому питанні будьте максимально терплячі та стримані. У професійній сфері цей рік – час різкої зміни подій. Стрімкий рух вперед може також різко перейти в стан спокою. Але в цілому рік буде вдалим в діловій і фінансовій сферах, особливо якщо ви не будете відкладати важливі справи на потім.

Гороскоп на 2019 рік — Тельці


В особистому житті для одиноких Тельців прийдешній рік буде вдалим. Багато з них зможуть зустріти свою долю. Сімейним же знакам варто уникати сварок і конфліктів, оскільки вони будуть затяжними і приведуть до серйозної тріщині в стосунках. Вже з початку року життя представників цього знака стане насиченою і повною різких поворотів. Але такий швидкий темп може серйозно підірвати здоров’я Тельців. Тому не варто забувати правильне харчування і здоровий сон. А також не дозволяти хвилюванню позначатися на вашій нервовій системі.

Гороскоп на 2019 рік — Близнюки


У сфері особистого життя сімейним представникам знака може бракувати романтики. Але перш ніж звинувачувати в холодності свого партнера, оцініть як слід свою тактику в поведінці з близькою людиною. Швидше за все, до неї теж є питання. У фінансовій сфері не варто чекати від покровительки року Свині стабільності – за доходами можуть слідувати чималі витрати. Тому жити за принципом «тут і зараз» не вдасться. Намагайтеся економити і підходити до витрат виважено. Але ось в плані творчості рік буде надзвичайно плідним – муза стане вашим частим гостем.

Гороскоп на 2019 рік — Раки

В цьому році організовані та консервативні Раки можуть стикнутися із ситуаціями, коли ретельно прораховані справи з нез’ясовних обставин будуть переноситися на невизначений термін. Однак це не означає, що зірки не обіцяють вам удачі та успішних починань. Приємні та несподівані сюрпризи не обійдуть вас стороною. В особистому житті Раків чекають незабутні зустрічі та запаморочливі романи. Також не пропустіть свій шанс познайомитися зі своєю другою половинкою.

Гороскоп на 2019 рік — Леви


Цілеспрямованість, красномовство і вміння донести до оточуючих свою точку зору будуть головними козирями Левів у цьому році. Рік Жовтого Кабана обіцяє представникам знака чимало нових проектів і висот, які вони зможуть підкорити завдяки своєму сильному характеру. У справах любовних Левам не варто квапити події. Намагайтеся насолоджуватися тим, що є.

Гороскоп на 2019 рік — Діви


Для працьовитих Дів прийдешній рік стане часом боротьби за свою думку і життєву позицію. Вам доведеться не раз відстоювати свою точку зору і боротися за справедливість, як на роботі, так і в особистому житті. Але хто, як не ви, знає, що успіх дається нелегко. Перешкоди і труднощі загартують вас і зроблять тільки сильнішими. Найбільш успішним періодом для вирішення фінансових питань буде перша половина року. На цей час варто запланувати рішення важливих справ, таких як купівля нерухомості або серйозне капіталовкладення.

Гороскоп на 2019 рік — Терези

2019 рік для Терезів – час творчих злетів. Саме зараз представникам цього знака буде легко відшукати однодумців і заручитися підтримкою надійних партнерів. Але варто остерігатися пліток. Зараз вони можуть серйозно нашкодити репутації Терезів. Не загострюйте увагу заздрісників і недоброзичливців на свої успіхи, щоб не давати їм зайвого приводу пускати про вас чутки. Пам’ятайте про те, що щастя любить тишу.

Гороскоп на 2019 рік — Скорпіони

Рік Свині буде успішним для Скорпіонів у питаннях, пов’язаних з нерухомістю. А тому можна сміливо планувати купівлю будинку. Перша декада року буде найсприятливішим часом для вирішення житлових питань. У сфері особистих стосунків представникам знака зірки радять бути максимально відкритими і щирими. Оскльки ваші мовчазність і замкнутість, притаманні представникам цього знака, можуть стати головними приводами для сварок і непорозумінь.

Гороскоп на 2019 рік — Стрільці

У кар’єрних питаннях Стрільців буде супроводжувати успіх. Тому можна сміливо братися за нові проекти, використовувати нові можливості. Деякі представники цього знака зможуть навіть кардинально змінити свою професію. Але надмірна зайнятість питаннями кар’єри може стати причиною непорозуміння і конфліктів з коханою людиною. А тому намагайтеся приділяти більше часу партнеру і частіше радувати кохану людину приємними сюрпризами.

Гороскоп на 2019 рік — Козероги


Прийдешній рік для Козерогів – прекрасна пора, щоб здійснити давні плани. У вас для цього вистачить і сил, і часу. Єдине, що може стати перешкодою на шляху, – ваша власна лінь. А тому не йдіть у неї на поводу – витрачайте з користю кожну хвилину, і дуже скоро опинитеся біля наміченої вершини. У справах любовних цей рік принесе Козерогам чимало змін. І насамперед внутрішніх. Щоб налагодити особисте життя, представникам знака варто визначитися, чого вони хочуть у стосунках.

Гороскоп на 2019 рік — Водолії

Рік  Свині для Водоліїв – прекрасна пора, щоб змінити своє життя в кращу сторону. Головне при цьому – переглянути життєві орієнтири. Цього року багато представників знака відкриють в собі нові грані й таланти. Намагайтеся частіше себе хвалити, навіть якщо вам здається, що для цього немає приводу. Саме від вашого настрою і життєвої позиції залежатимуть подальші звершення.

Гороскоп на 2019 рік — Риби

У 2019 році в Риб буде достатньо сил, щоб реалізувати свої плани і намічені цілі. Питання лише в тому, чи вистачить для цього терпіння і витримки, оскільки успіх прийде не відразу. Початок року для представників знака може виявитися проблематичним і кризовим, особливо у сфері кар’єри. Найпліднішим періодом, який дасть потрібну віддачу, стане літо. У сфері особистого життя для Риб цей рік – можливість побудувати міцні стосунки. Сімейним Рибам, щоб зберегти гармонію, не варто влаштовувати сцен коханій людині. І саме ваша емоційність стане головною причиною сварок.

А взагалі, фаворитами господаря 2019 року стануть відважні та рішучі люди, які готові йти на ризик і можуть докласти максимум зусиль для досягнення мети. Досягти успіху вдасться завдяки посиленій праці. У цьому році варто проявляти особливу повагу до грошей, оскільки Кабан (Свиня) не терпить марнотратства. Необдумані витрати можуть стати причиною подальших фінансових втрат.

unian.ua, stb.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини