Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:44:51

Гороскоп на наступний тиждень 22 - 28 жовтня 2018 року

21.10.2018   09:34Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 жовтня 2018 року.

Овен (21.03—20.04). Варто лише трохи змінити мету або підкоригувати її, і ви опинитеся на фінішній прямій. Пам’ятайте, що будь-яке подвійне життя чи сидіння на двох стільцях може призвести до краху великих перспектив.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
 Телець (21.04—21.05). Вам необхідно культивувати в собі внутрішню свободу від емоційних прихильностей. Намагайтеся по-новому дивитися на звичне. У стосунках з оточуючими доведеться внести деякi корективи.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
 Близнюки (22.05—21.06). Важливо служити людям не заради того, щоб бути оціненим і визнаним ними, а за покликом серця. Зараз ви можете змінити свою долю i зробити вибiр нового шляху.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
 Рак (22.06—23.07). Зустрiчi, телефоннi розмови можуть призвести до внутрішньої спустошеності. У спілкуванні з іншими людьми потрібно бути вкрай уважним, оскiльки будь-яку iнформацiю згодом можуть використати проти вас.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
 Лев (24.07—23.08).
Зірки попереджають про період, що несе велику різноманітність у контактах: багато поїздок, зустрічей, але в результатi все це може виявитися порожнім. Захистіть себе від надмірної інформованості про справи інших людей.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
 Діва (24.08—23.09). Бійтеся подвійної гри, подвійного життя. Інтриги, що плетуть навколо вас, можуть затягнути вас у глибокий вир, з якого виплутатися буде дуже складно. Брехня, плітки, осуд — найбільші спокуси, розплата за які буде суворою.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
 Терези (24.09—23.10).
Цього тижня сім’я i родичі будуть вашим головним захистом. Ваш ангел-хранитель буде завжди поруч i посилатиме вам свою допомогу і поради через голос підсвідомості.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
 Скорпіон (24.10—22.11). Прислухайтеся до інтуїції, і ваш світ наповниться світлом тепла і щастя. Настав період найвищого творчого розкриття. Удача, везіння у справах супроводжуватимуть того, у кого серце відкрите назустріч любові.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
 Стрілець (23.11—21.12).
Доля пропонуватиме прекрасні можливості кар’єрного росту. Багатьом відкриються перспективи в новій професії. З іншого боку сім’я, діти, родинні зобов’язання наваляться вантажем невідкладних проблем.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
 Козеріг (22.12—20.01). Активність i бажання в просуванні до намічених цілей зроблять своє. Цей період зажадає від вас уміння відрізнити людей, яким по-справжньому потрібна допомога, від тих, хто намагається паразитувати на вашій чутливості.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
 Водолій (21.01—19.02). Навчиться говорити «ні» — одне з головних правил. Дуже важливо навчитися самостійно, приймати рішення. Є ризик слідувати за порадами та рекомендаціями і через це втратити птаха щастя.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
 Риби (20.02—20.03). Можна сміливо заявити про себе, про свої бажання, потреби. Головною проблемою може бути час — його катастрофічно не вистачатиме, тому дуже важливо вибрати найголовнiше.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВЕН

Треба буде багато працювати, зате з’явиться можливість виявити свої найкращі ділові якості. У вас усе вийде. Про відпочинок краще не думати, щоб зайвий раз не засмучуватися. У вихідні влаштуйте вечірку, але запросити на неї доведеться колег і ділових партнерів.

ТЕЛЕЦЬ

Відкиньте всі свої амбіції та намагайтеся поводитися скромно. Займіться насамперед найважливішими справами й не захоплюйтеся вирішенням чужих проблем. Робота, швидше за все, займатиме досить багато часу. Не забувайте про свій дім. Вихідні проведіть з близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Не розпорошуйте свої сили на дрібниці. Можна будувати й реалізовувати глобальні плани. Не будьте занадто вразливі, ви ризикуєте упустити вигідну пропозицію або посваритися з близькими. У вихідні не варто з’ясовувати стосунки з коханою людиною. Приділіть більше уваги дітям.

РАК


Удача готова посміхнутися вам, якщо ви теж докладете зусиль для реалізації задуманого, а не будете просто плисти за течією. Не можна сліпо підкорятися своїм бажанням, вони можуть завести вас у глухий кут. Є ризик довіритися нещирим людям. У вихідні поспілкуйтеся з давніми друзями.

ЛЕВ


Багато що залежить від вашого настрою. Якщо ви будете в доброму гуморі, усе намічене виходитиме з першого разу. Удача не пройде повз вас. Ви зможете досягти своєї мети і просунутися службовими сходами. У вихідні постарайтеся не упустити свій шанс.

ДІВА

Вас може тривожити внутрішнє напруження, готове в будь-який момент вирватися і змести все на своєму шляху. Потрібно більше гуляти, уникати непотрібних та неприємних зустрічей. Може з’явитися шанс поміняти сферу своєї діяльності. У вихідні ваш настрій покращиться.

ТЕРЕЗИ

Багато в чому вас супроводжуватиме успіх, але не кваптеся розтрачувати його по дріб’язках. Для реалізації важливого завдання доведеться переглянути певні життєві принципи. Тільки не варто кожному нав’язувати свою думку. Важливо вміти слухати інших. У вихідні проведіть час з близькими людьми.

СКОРПІОН

Намагайтеся не тільки плідно працювати, але й добре відпочивати. Інакше вам загрожує безсоння та інші проблеми зі здоров’ям. Усі ділові питання потрібно вирішувати швидко, без зайвих коливань і міркувань. У вихідні постарайтеся уникати сварок та суперечок.

СТРІЛЕЦЬ


Не варто розслаблятися, події вимагатимуть напруженої роботи й швидкого прийняття рішень. Але не засмучуйтеся, ваша праця принесе вам успіх і визнання. Необхідно тримати руку на пульсі життя. Чим вищий буде ритм вашої діяльності, тим цікавіше. У вихідні приділіть увагу родині.

КОЗЕРІГ

Активніше спілкуйтеся з колегами, не уникайте розмов з начальством. Поменше літайте в хмарах. Замість того, щоб поринати у мрії, живіть сьогоднішнім днем. Будьте обережні у висловлюваннях, а також постарайтеся скоротити свої витрати. У вихідні вас порадує прогулянка на природі.

ВОДОЛІЙ

У справах виявіть дипломатичність і гнучкість, дослухайтеся до голосу своєї інтуїції. Вам доведеться прийняти серйозне рішення, від якого можуть залежати подальші події вашого життя. У вихідні постарайтеся не метушитися, інакше ви не відпочинете, а втомитеся ще більше, ніж на роботі.

РИБИ


Багато чого з бажаного може здійснитися, тож варто бути обережнішими у своїх бажаннях. Учіться поєднувати старе і нове, відкидаючи все зайве. У вихідні можете прекрасно провести час на дружній вечірці, де відчуєте себе душею компанії. Не виключені нові приємні знайомства.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини