Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:49:39

Гороскоп на наступний тиждень з 25 червня по 1 липня

24.06.2018   10:46Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з з 25 червня по 1 липня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Важко розлучатися зі звичною свободою, але сімейне життя, безсумнівно, має свої принади. Не намагайтеся обдурити начальника, запевняючи, що погано почувалися. Він уже бачив вас у кафе. Краще зізнайтеся у скоєному.
Дні: спр. — 25; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05).
На якій би галузі ви не зосередили увагу, найважливішою складовою вашого успіху все одно стане здоровий спосіб життя. Геть шкідливі звички і хай живе спорт!
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Близнюки (22.05—21.06).
Випадок допоможе вам розкрити прихованi таланти. Можливо, ви зважитеся змінити сферу діяльності. Близькi будуть на вашому боці. Друзi простягнуть руку допомоги. Тиждень сприятливий для здійснення планiв.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Рак (22.06—23.07).
Лiто принесе відчуття новизни, відпочинок запам’ятається хорошим сервісом, новими друзями i вечiркою пiсля повернення. Ви відчуєте себе господарем долi. Можливий короткий візит далеких родичів.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08).
Уважно прислухайтеся до порад близьких. Але так, щоб вони не здогадалися, де в цей момент перебувають ваші думки. Бажано з’їздити у відрядження — вiрогiдний великий прибуток.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Діва (24.08—23.09). Ви вважаєте, що запорука успіху — в швидкості завоювання висот. Стримуйте біг, адже ті, хто поруч iз вами, втомилися зустрічати і проводжати. Вони мають потребу в спілкуванні та увазi.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Терези (24.09—23.10).
Стосунки з сім’єю та друзями допоможуть легко подолати труднощі. Літні місяці пройдуть під знаком «великого і світлого почуття». Щоб зробити приємне близьким, подбайте заздалегiдь про спiльний вiдпочинок.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Скорпіон (24.10—22.11).
Друзі, довірившись вашому чуттю, сміливо підуть за вами навіть у дуже ризикований проект. Ви не тільки збагатитеся самі, а й виведете інших на шлях процвітання. На першому планi — стосунки з людьми.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Стрілець (23.11—21.12). Усі досягнення можливі тільки в єднанні та співробітництвi. Знаючи ваші організаторські здібності та почуття обов’язку, начальство доручить вам відповідальну ділянку роботи. Вашої енергії вистачить не на одне серйозне доручення.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Козеріг (22.12—20.01). У професійному плані будуть помітні дві протилежні тенденції. Нові напрями у справах, які були започатковані ранiше, благополучно розвиваються, набираючи силу і швидкість. Будьте уважнi з документами.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Водолій (21.01—19.02). Підприємці займуться масштабною реорганізацією своєї справи. Не виключенi переїзд у новий офіс, ремонт старого приміщення i навiть робота в іншому місті або іншій країні. Прибутки гарантованi.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). Фортуна обдарує вас здібностями царя Мідаса. До чого б ви не доторкнулися — все перетворюватиметься на золото і приноситиме прибутки. У вас буде відчуття, що ви граєте в безпрограшну лотерею.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Інша версія:

ОВЕН

Не беріться за вирішення чужих проблем і не відкладайте нічого на потім. Сміливо починайте нові проекти та знайомтеся з новими людьми. Намагайтеся не зв’язувати себе зобов’язаннями й обіцянками, які, на вашу думку, можуть загрожувати неприємностями. У вихідні прийміть у себе друзів або самі відвідайте їх.

ТЕЛЕЦЬ

Завдяки своїй чарівності ви багато чого зможете досягти, але й зловживати нею не варто. Імовірне виникнення певних проблем, для вирішення яких необхідно виявити обачність і витримку, це допоможе вам здобути бажані результати. Не відмовляйтеся від допомоги та підтримки близьких людей.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень найбільш сприятливий для кар’єри та вирішення важливих справ. Відстоюючи свій авторитет, бажано не особливо упиратися. Вам може знадобитися така якість, як дипломатичність. У вихідні ймовірна дуже серйозна розмова зі старим другом.

РАК

Вам не завадить зайнятися захистом своїх інтересів, але конфліктувати по дрібницях небажано. Різноманітних запевнень та обіцянок допомогти можете отримати більше, ніж досить, проте ваші плани й надії, швидше за все, реалізуються не повністю. У вихідні в стосунках із друзями ймовірна певна напруженість.

ЛЕВ

Цього тижня дослухайтеся до мудрих порад тих, хто поряд, стримуйте свої амбіції та запити. Подолати певні труднощі й досягти гарних результатів ви зможете, якщо будете терплячі й не станете вимагати від життя всього й одразу. Не відмовляйтеся від запрошення друзів у вихідні.

ДІВА

Традиційний підхід до вирішення проблем може виявитися не зовсім вдалим, спробуйте переглянути деякі свої погляди. Хтось, імовірно, стане заздрити вам, і змиритися з фактом вашої переваги йому буде складно. У вихідні можуть зненацька виникнути сімейні проблеми, тож заздалегідь наберіться терпіння й сил для їхнього подолання.

ТЕРЕЗИ

Настає час, сприятливий для ділових успіхів. Не піддавайтеся спокусам, вчасно відходьте вбік і перемикайте увагу на що-небудь інше. Просування службовими сходами залежатиме тільки від вас самих. Досягнете успіхів у багатьох справах. Дипломатичність і чарівність у вихідні дозволять подолати будь-які перешкоди.

СКОРПІОН

Усі досягнення будуть так чи інакше пов’язані з подоланням труднощів. Живіть сьогоденням, радуйтеся тому, що маєте, і не переймайтеся проблеми завтрашнього дня. Якщо напередодні трапився конфлікт, ви одержите шанс перебороти його наслідки. Організуйте спільний відпочинок зі своїми близькими, але від далеких поїздок бажано відмовитися.

СТРІЛЕЦЬ

Будете схильні неусвідомлено дражнити фортуну, що зовсім дарма. Вияви азарту зараз абсолютно недоречні, тому намагайтеся тримати себе в руках. Пожинати плоди своєї праці зможете трохи пізніше. Уникнути можливих конфліктних ситуацій у вихідні вам допоможуть інтуїція та прозорливість.

КОЗЕРІГ

Продовжуйте активно рухатися до поставленої мети. Не беріться за кілька справ одразу, навряд чи це виявиться вам до снаги. Можливі дрібні непорозуміння у сфері ділових переговорів. Пильної уваги вимагатимуть діти. У вихідні перед вами може постати вибір: або цікаво провести час, або заробити гарні гроші.

ВОДОЛІЙ

Не давіть на людей своїм авторитетом. Ваше терпіння все переможе. Не відкладайте справи заради зустрічі з людиною, якої ви давно не бачили, зараз це може стати великою помилкою. У питаннях, що вимагають ініціативи та творчості, успіх вам забезпечений. У вихідні знайдете цікавого співрозмовника.

РИБИ

Має знайтися вдале вирішення досить заплутаної проблеми. Цього тижня вам краще погоджуватися з інтересами колективу й сильно не виділятися. Вихідні постарайтеся провести вдома і присвятити їх родині.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.