Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:30:45

Гороскоп на наступний тиждень 5-11 березня 2018 року

04.03.2018   12:45Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 5 по 11 березня 2018 року.

 Овен (21.03—20.04). У сфері любовних відносин ви зможете проявити себе вже на початку тижня. Причому це стосується і самотніх, і сімейних чоловiкiв. Ви не станете собі відмовляти в бажанні пофліртувати або завести інтрижку на боцi.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо ви самотні, то вам не варто розраховувати, що швидкоплинні стосунки допоможуть створити пару з партнером. Якщо ж у вас є сім’я, то ви відчуватимете значні труднощі у взаєминах.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Близнюки (22.05—21.06). Для збереження своїх доходів необхідно буде навчитися думати до того, як починати говорити. Ваша гарячковiсть не завжди до вподоби оточуючим.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Рак (22.06—23.07). Якщо ви збережете хорошi стосунки з колегами і, перш за все, з начальством, то у вас вийде зберегти i свої доходи.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Лев (24.07—23.08). Варто завжди бути в центрі подій, щоб миттєво реагувати на мінливий ринок і укладати найвигідніші угоди. Ваш дохід збiльшуватиметься, що вплине й на ваші витрати.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.
 
Діва (24.08—23.09). Ви вирішите вкласти гроші в покупку квартири або будинок для всієї родини. На це доведеться витратити всі заощадження і навіть узяти кредит.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Терези (24.09—23.10). Завдяки тому, що саме ви керуєте стосунками в сім’ї, ви зможете погасити будь-яку конфліктну ситуацію, не доводячи до розриву.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви активні як у професійній сфері, так і в особистих взаєминах. Ви розриватиметеся на всіх фронтах, намагаючись допомогти всім і кожному.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви знайдете багато нових друзів. Однак слід бути обачнішим, оскiльки поруч може з’явитися людина, яка користуватиметься вашою добротою у своїх цілях.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Козеріг (22.12—20.01). Через ревнощi у вашiй родинi часто виникатимуть бурхливі скандали, які здатні довести до розлучення. Шукайте будь-який компромiс.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Водолій (21.01—19.02). Коли ви нарешті зрозумієте, що сімейне щастя у ваших власних руках і не потрібно нікого в цьому звинувачувати, то почнете довіряти коханій людині.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Риби (20.02—20.03). У самотніх людей випаде нагода зустріти людину, з якою однакові погляди на життя. Ця зустріч може стати доленосною. Прислухайтеся до свого серця.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВЕН

Сприятливий період для самовідданої праці. Ви повинні мобілізувати всі свої сили для рішучого прориву, але намагайтеся при цьому не забувати і про відпочинок. Якщо можливо, організуйте для себе вільний режим роботи. У вихідні влаштуйте маленьке, але незабутнє свято для своїх близьких.

ТЕЛЕЦЬ

Настає слушна мить для активної діяльності. Зберіться з силами й не дозволяйте собі розслаблятися та засмучуватися. Уникайте зустрічей з начальством, а тим більше не намагайтеся що-небудь йому доводити. Вихідні краще провести на свіжому повітрі.

БЛИЗНЮКИ

Увесь тиждень буде присвячений роботі. Сприятливий період для реалізації задуманого, а також ведення домашніх справ. У роботі вас буде супроводжувати успіх. Але уникайте суєти й дріб’язковості, інакше допущені помилки можуть негативно відобразитися на ваших взаєминах із близькими.

РАК

Досить напружений період, вам треба сконцентруватися на головному й не розмінюватися по дріб’язках. Не відмовляєтеся від допомоги тих, хто поряд, так буде легше подолати труднощі на вашому шляху. У вихідні не дозволяйте близьким читати вам нудотну мораль.

ЛЕВ

Плавний і спокійний плин робочих справ вселятиме оптимізм. Імовірний початок планомірного просування по службових сходах. Не забувайте, що тільки такт і дипломатія дозволять вам успішно впоратися з проблемами, які можуть виникнути у вихідні.

ДІВА

Маса справ, імовірно, заважатиме вам рухатися вперед, складна ситуація на роботі вимагатиме негайного вирішення. Потрібно, щоб діти перебували під постійним доглядом, інакше в них можуть виникнути проблеми. У вихідні не варто сидіти вдома, краще загляньте до друзів.

ТЕРЕЗИ

Настає досить сприятливий період. Однак треба бути обережнішими з рішучістю, її зовсім не обов’язково доводити до нерозсудливості. Довіряйте своїй інтуїції. Ваші несподівані рішення, імовірно, порадують тих, хто поряд. У вихідні близькі люди можуть стати чудовими захисниками.

СКОРПІОН

Головне – вчасно зупинитися, не рекомендується займатися тим, що вимагає від вас занадто великої відповідальності. Не жалійте сил та часу для улюбленої справи. Намагайтесь уникати можливих пасток і не піддавайтеся на провокації. У вихідні родині будуть потрібні від вас увага й турбота.

СТРІЛЕЦЬ

Ретельно перевіряйте всі факти й виявляйте обережність. Ділове життя цього тижня, швидше за все, буде насичене цікавими та корисними зустрічами. У вихідні постарайтеся влаштувати собі пасивний відпочинок, що виключає будь-які енергетичні витрати.

КОЗЕРІГ

Настає настільки сприятливий період, що у вас може з’явитися почуття незручності від благополуччя, яке виникло. У діловому житті відбудуться важливі події. Постарайтеся завершити всі справи, що залишилися. У сімейних стосунках усе має скластися надзвичайно добре.

ВОДОЛІЙ

Має додатися справ, поставтеся до виконання робочих обов’язків більш ретельно, попрацювати буде над чим. Продумайте завдання на найближче майбутнє. Вихідні краще присвятити нескладним справам, виконання яких не займе багато часу. Не забувайте і про спілкування з друзями.

РИБИ

Доведеться врівноважити деякі риси свого характеру, щоб досягти поставлених цілей. Може відбутися повна зміна ваших життєвих установок. Ви ризикуєте опинитися в складному становищі. У вихідні відпочинок від проблем можливий для вас тільки в домашніх умовах.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини