Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:40:25

Гороскоп на наступний тиждень 27 листопада - 3 грудня

26.11.2017   09:58Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 27 листопада по 3 грудня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Остерігайтеся несподіванок, навіть тих, які будуть iз деякими перспективами. Ви можете з ними не впоратися. Не варто купувати дорогi речi, краще зекономити кошти.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05). Тиждень несприятливий для налагодження дружніх стосунків. Нові друзі можуть поставити вас у незручне становище. Можуть спливти минулі конфлікти.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви хотітимете більше, ніж треба. Ви можете боротися до кінця, але не будете знати, що робити з виграшем. Ваша перемога — це лише комфортний стан.
Дні: спр. — 28; неспр. — 2.
 
Рак (22.06—23.07). Ви будете залежнi від обставин і рішень близьких. Не варто боротися за власну позицію. Якщо на щось погодилися, тримайте слово. Не варто нічого приховувати.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Лев (24.07—23.08). Нарештi у вас вийде подивитися на себе з боку. Вам доведеться багато ламати — ви просто закостеніли за останній час. Не чекайте легких змiн.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Діва (24.08—23.09). Ви змінюватимете плани, робитимете їх різноманітнішими. Вимоги до вас зростуть і не дадуть робити те, що вам хочеться. Але ви побачите поліпшення.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10). Стане зрозумiло, що наслідувати повинні саме вас. Опануйте себе, попрацюйте над собою, робiть те, що вважаєте за потрібне.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви прагнете потрапити в епіцентр подій. Швидше за все, вибитися в лідери не вдасться, а на роль другого плану ви не погодитесь.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вірність не буде вашою головною чеснотою. Ви відкриєте, що флірт таїть у собі набагато більше насолоди, ніж звичайні відносини.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вам буде легше піти на конфлікт, ніж спробувати знайти компроміс. Ви помітите, як відносини псуються через дрібницi. Наприкiнцi тижня ви з головою поринете в нові стосунки.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви впевнені, що зустріли кохання свого життя, але невдовзi ви можете зустріти людину, яка спробує повністю заволодіти вашими почуттями.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Риби (20.02—20.03). Ви зможете зробити активні кроки для кар’єрного росту. По­старайтеся закріпити отримані результати, оскiльки потім зробити це буде набагато складніше.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВЕН

Найкращий підхід до ситуації, яка склалася, – більше працювати й менше розмовляти. Намагайтесь уникати зустрічей з начальством, тому що ваша нестриманість може призвести до конфлікту. У вихідні, імовірно, будете незадоволені ходом подій, вам виявиться важко знайти спільну мову з близьким оточенням.

ТЕЛЕЦЬ

Зненацька можуть виникнути нові блискучі перспективи. Намагайтеся не відмовляти в допомозі й підтримці друзям, якщо це вам до снаги. А от поганий настрій краще тримати у вузді, щоб уникнути непотрібних проблем з тими, хто поряд. Імовірний приємний відпочинок у вихідні в колі рідних чи близьких людей.

БЛИЗНЮКИ

Вас усюди супроводжуватиме легкий флер таємниці. З легкістю будете вирішувати різноманітні завдання. Не приймайте швидких рішень, обмірковуйте свої вчинки декілька разів. У вихідні бажано не метушитися марно й не давати зайвих обіцянок.

РАК


Зайва передбачливість вам не зашкодить. Бажано виявляти розсудливість та обережність, а також присвятити час завершенню старих справ. Тиждень сприятливий для вирішення сімейних проблем і створення вдома затишної, комфортної атмосфери. Женіть від себе необґрунтовані страхи.

ЛЕВ

Тиждень складний і непередбачуваний, тому доведеться набратися мудрості й терпіння, щоб подолати складнощі, які несподівано з’являться на вашому шляху. Настає час виконання давніх обіцянок, намагайтеся зробити це, щоб не скривдити близьких. Не забувайте про нагромадження домашніх справ, які вже давно слід вирішити.

ДІВА

Розраховуйте тільки на власні сили, тому що допомога інших може виявитися ведмежою послугою, наслідки якої важко виправити. Будьте обережні при спілкуванні з колегами й ретельно перевіряйте ділову інформацію – можливі неточності та перекручування. Вихідні краще присвятити сімейному відпочинку.

ТЕРЕЗИ


Бажано не займатися самоаналізом, щоб у підсумку не залишитися з відчуттям глибокого розчарування результатом. Для досягнення максимального успіху вам потрібні зосередженість та впевненість у власних силах. Неофіційні зустрічі у вихідні дозволять знайти нові корисні зв’язки.

СКОРПІОН


Єдине, що може затьмарити ваш настрій, – власні запізнення і створені цим непорозуміння, тому намагайтеся розраховувати час, пов’язаний з поїздками й переміщеннями, із запасом. У спілкуванні з колегами та близькими бажано уникати гострих слів. У вихідні займіться благоустроєм свого житла.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не потрапляти на очі начальства, бо спілкування з ним приємних моментів у найближчий період не обіцяє. Зараз ви, як ніколи, проникливі, тож використайте цей стан для прояснення багатьох таємниць у своєму житті. У вихідні не хапайтеся за тисячу справ відразу.

КОЗЕРІГ

Вам посміхнеться удача. Може надзвичайно порадувати інформація, яку дізнаєтеся від близьких друзів. Якщо виникне така необхідність, сміливо розраховуйте на допомогу та підтримку як близьких, так і малознайомих осіб. Слід виявляти підвищену обережність щодо привабливих пропозицій.

ВОДОЛІЙ

Може з’явитися маса турбот і справ. Отримаєте шанс досягти більш впливового становища й закріпити свої досягнення. Постарайтеся не захоплюватися самокритикою. Якщо не будете помічати проблеми близьких, можете зіпсувати з ними стосунки. У вихідні не доведеться скаржитися на настрій та самопочуття.

РИБИ

Через переоцінку власних можливостей ви ризикуєте нашкодити своїй професійній репутації. Женіть від себе апатію, лінь і зневіру, вони не сприяють здійсненню ваших планів та задумів. Невиконані зобов’язання можуть створити проблеми, які неабияк гнітитимуть вас. У вихідні можливі претензії з боку дітей.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини