Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:09:56

Гороскоп на наступний тиждень 2-8 жовтня

01.10.2017   17:07Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 2-8 жовтня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Логічніше погодитися на обставини, але, пішовши на поступки, ви не полегшите собі життя. Зробіть вибір і активно включайтеся в процес.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05).  Перед кожною дією обмірковуйте наслідки. Не відмовляйтеся, а прораховуйте результат, щоб не порушити баланс. Дійте тільки тактовно, не наражаючись на конфлiкти.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Близнюки (22.05—21). Ваш талант маніпулювати проявиться ще сильніше. Маніпуляціями ви зміцнюватимете своє становище і послаблюватимете позиції інших. Така гра викличе у вас азарт.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Рак (22.06—23.07). Чим більше ви сперечатиметеся з партнерами, тим більше може бути помилок. До повного розгрому йти не варто. Ви можете помінятися ролями або створити серйозне протистояння.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Лев (24.07—23.08). У вас немає підстав претендувати на першу роль. Якщо привертатимете до себе увагу, на вас чекають несподіванки. Щоб не загострювати ситуацію, поступіться місцем або повноваженнями.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Діва (24.08—23.09). Ви нарештi зрозумієте, що потрібно саме вам. Не варто задовольнятися тим, що маєте, і не дозволяйте іншим обмежувати вас. Ваш вибір матиме вирішальне значення.
Дні: спр. — 2; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Ви вже не зможете користуватися минулими шаблонами та звичками. Вони можуть ще спрацьовувати, але за ними жити буде нецiкаво. Вам знадобиться дружня допомога.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви готові до нестандартного повороту в житті. Важливу роль вiдiграватиме ваша уява. Можливi зустрiчi з впливовими людьми.
Дні: спр. — 2 неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). Активний стиль життя дасть додаткові шанси. Не втрачайте почуття міри в усьому. Ви схильні до суперечок, що характеризує вас як несерйозну людину.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви не завжди уважнi до людей, при розмовi легко переключаєтеся на щось інше. Ви схильнi вигадати альтернативну версію того, що відбувається, навіть почавши в неї вірити.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Водолій (21.01—19.02). Є ризик, що надмірна активність виставить вас не в кращому світлі. Щоб виправити ситуацію, постарайтеся заспокоїтися. У вихiднi вiдвiдайте друзiв.
Дні: спр. — 4; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Ваша позиція може кардинально відрізнятися від позиції інших людей, ви можете не розуміти, про що йдеться. Налаштуйтеся на серйознi стосунки з колегами.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВЕН

Завдяки своїй працездатності можете досягти небувалих висот у більшості власних проектів. Самостійність і рішучість дозволять вам устигнути завершити багато намічених справ. Вихідні – сприятливий період для домашніх турбот, у тому числі й досить серйозних.

ТЕЛЕЦЬ

Імовірний успіх у професійних починаннях. Не кваптеся приймати рішення, почекайте новин, вони внесуть цікаві корективи до ваших намірів. Не забувайте про друзів, вони можуть виявитися досить корисними там, де ви зовсім не очікували допомоги. Вихідні бажано присвятити домашнім справам.

БЛИЗНЮКИ

Потреба самоутвердитися вимагатиме значних зусиль. Бажано не виявляти надто бурхливі почуття, оскільки це може не сподобатися деяким вашим колегам. Є шанс багато чого встигнути, використайте його по максимуму. У вихідні не зловживайте добрими стосунками близьких.

РАК

Опинитеся в центрі подій. Ситуація обіцяє бути надзвичайно сприятливою, що відобразиться на зростанні вашого матеріального добробуту. Вразливою в цей час може стати сфера стосунків з родичами. Ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, щоб не зробити хибних висновків.

ЛЕВ

Необхідно зосередитися на службових справах. Скромність – найкраща лінія вашої поведінки. Крім того, будьте стримані. Краще не приймати швидких рішень, бажано ретельно все продумати. Не слід вести переговори й укладати важливі угоди. У вихідні вас можуть відвідати гості здалеку.

ДІВА

Ваша удача вже ходить поруч. Треба тільки виявити свої найкращі якості та на якийсь час забути про лінь. На роботі відбудуться сприятливі зміни, з’явиться можливість кар’єрного зростання. У вихідні варто спрямувати свої сили на наведення порядку в сімейних стосунках.

ТЕРЕЗИ

Можуть здійснитися всі ваші задуми. Усупереч внутрішнім бажанням слід зосередитися на роботі. Зайва неуважність може сильно зашкодити. Успіх залежатиме від швидкості вашої реакції та комунікабельності. Можливо, з’явиться нове неофіційне джерело доходів. У вихідні не відмовляйтеся від запрошень друзів.

СКОРПІОН

Зірки радять вам обачно приймати рішень. Цього тижня зумієте багато чого домогтися. Сприятливий період для отримання та засвоєння нової інформації. У вихідні не варто вносити в атмосферу хаос і суєту, намагайтеся зберігати рівновагу та не виявляти невдоволення.

СТРІЛЕЦЬ

Найсильнішою вашою рисою виявиться інтуїція. Не будьте занадто принциповими, щоб нікому не зіпсувати настрій. На вас спробують натиснути – устояти буде непросто, але варто постаратися. У вихідні приділіть більше уваги сім’ї, особливо дітям.

КОЗЕРІГ

Можете отримати цікаву ділову пропозицію. На роботі порадує успіх, якого ви зовсім не очікували. Вирішиться чимало проблем. Імовірно, відкриється джерело додаткового заробітку. У вихідні в спілкуванні з близькими будьте максимально тактовні, адже сімейні конфлікти абсолютно зайві.

ВОДОЛІЙ

Перед вами відкриються нові перспективи та нові спокуси. Не варто звалювати на свої плечі більше, ніж ви здатні зробити. Будьте обережнішими зі словами, обмірковуйте їх, перш ніж вимовити вголос. У вихідні прагніть до гармонії та рівноваги, не забувайте про власний комфорт.

РИБИ

Ваші задуми можуть реалізуватися, наче за помахом чарівної палички, про такі результати ви і мріяти не могли. Висока ймовірність того, що вас помітять та гідно оцінять. Вихідні присвятіть спілкуванню й відпочинку з рідними.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини