Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:03:03

Гороскоп на наступний тиждень 28 серпня - 3 вересня

27.08.2017   14:05Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 28 серпня - 3 вересня

Овен (21.03—20.04). Дійте за ситуацією, сподівайтеся на везіння. Ваша інтуїція не схибить. Усі справи доводьте до кінця. Можливi фiнансовi вливання.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо намагатиметеся всім догодити, залишитеся самотніми, а вас самих запідозрять у вигоді. Цього тижня ви з’ясовуватимете стосунки з друзями.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Близнюки (22.05—21). Тиждень буде складним, тому що ви не розумiтимете, як поводитися. Ви йтимете проти впливових людей і законів, багато хто пiдтримає вашi дiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07). Вас можуть підвести або ви не почуєте попереджень. Намагайтеся більше слухати і менше говорити. Ваша обізнаність не дозволить ввести вас в оману.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Лев (24.07—23.08). Будьте обережні з прийняттям рішень. Потягніть час і розширте поле вибору. Але нічого не відкладайте на потім, якщо готові щось зробити вже зараз.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Діва (24.08—23.09). Ви не зможете оцінювати себе об’єктивно, але  критикуватимете інших. Благодійність не пiде вам на користь. Перш ніж спробувати на когось вплинути, обміркуйте все.
Дні: спр. — 28; неспр. — 31.
 
Терези (24.09—23.10). У вас з’явиться можливість отримати якусь державну пільгу. Встигніть її отримати, але перед цим треба ретельно проконсультуватися.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде спокійним, він не стане діяльнiшим, навіть якщо старатиметеся. Погодьтеся на той порядок, який самоорганізується. Розвивайте свої таланти і не зупиняйтеся на досягнутому.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). Незабаром вам запропонують сценарій, від якого ви вже відмовлялися. Ви оберете позицiю наслiдування. Радимо зайнятися чимось приємним.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Козеріг (22.12—20.01). Розраховуйте на удачу. Якщо спочатку щось не складатиметься, то з часом дещо зміниться. Ви можете вдало підбити підсумки i завершити справи.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас є право втрутитися в проблеми друзів, але ви недооцінюєте свої сили. Ситуація не вийде з-під контролю, якщо звертатимете увагу на підказки.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Риби (20.02—20.03). Не відкривайте іншим те, як ви живете по-справжньому. Не йдіть на конфлікт — виграти не вдасться. Частіше поступайтеся, так буде більше шансів отримати корисний досвід.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Інша версія:

ОВЕН

Тиждень підвищеної рухливості, у тому числі інтелектуальної. Знайдуться вдалі та спритні рішення у важких ситуаціях. У потрібний час ви опинитеся в потрібному місці. Вдалими в цей період будуть подорожі.

ТЕЛЕЦЬ

Енергійний і цікавий тиждень, сповнений нових знайомств та ідей. Ви здатні приймати нестандартні й несподівані рішення, завдяки чому будете отримувати переваги та завойовувати більше симпатій. Гарний період для відновлення особистих стосунків.

БЛИЗНЮКИ

Не зважайте на перешкоди, що виникають на вашому шляху. Робота принесе не тільки заробіток, але й задоволення та можливість виявити себе в новій якості. Вихідні проведіть з родиною на природі, це дасть вам енергетичний заряд на цілий тиждень.

РАК

Буде чимало можливостей здійснити задумане у професійній сфері. На роботі ситуація зміниться явно на вашу користь, до того ж, імовірно, ви отримаєте високу протекцію. Гарний тиждень для любовного флірту та налагодження близьких стосунків.

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для початку кардинальних змін на роботі. Імовірно, почуєте несподівані й досить привабливі пропозиції. В особистій сфері можна зміцнити свої позиції та домогтися більшої поваги. При цьому не потрібен агресивний стиль поведінки, обстановка сприяє загальному миру й любові.

ДІВА

Гарний час для тих, хто використовує дипломатію та гнучкість у вирішенні складних питань. Уміло проведені переговори покращать ваш імідж і піднімуть реальні доходи. У конфліктних ситуаціях з близькими знайти взаємно прийнятне рішення вдасться мирним шляхом.

ТЕРЕЗИ

Спостерігається тенденція до поліпшення умов праці одночасно зі зростанням вимог. Очевидно, даремно платити вам гроші ніхто не збирається. Тож доведеться неабияк попотіти. Утім напружена робота піде вам на користь. В особистому житті краще виявляти стриманість.

СКОРПІОН

Тиждень обіцяє винятково сприятливі можливості для тих, хто налаштований змінити щось в особистому житті. Можна сподіватися на спонтанне знайомство, але для більшої впевненості виявляйте активність та оптимістичний стиль поведінки.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться ворушитися та бути кмітливим, щоб не пропустити свій шанс. Приготуйтеся про всяк випадок до можливості повороту вашого життя в більш активне русло. У вихідні перечекайте бурю в тихій гавані.

КОЗЕРІГ

Поточна робота повністю поглине вас. Це стосуватиметься і професійної діяльності, і домашніх справ. Можете сміливо затівати ремонт чи обновляти свій гардероб. У вихідні краще відпочити з рідними чи друзями на природі.

ВОДОЛІЙ

Імовірна тимчасова напруга, що стосуватиметься роботи й доходів від неї. Ви здатні самотужки вирішити чимало проблем, при цьому розраховуючи на лояльне ставлення керівництва. В особистих стосунках уникайте егоїзму й нетерпимості, не контролюйте партнера надміру.

РИБИ

Значна частина вашого часу буде присвячена вирішенню професійних питань. Дослухайтеся до думки колег, але враховуйте, що не всі вони будуть об’єктивні й доброзичливі. У вихідні спільне проведення дозвілля й відкрите обговорення проблем згуртують вашу родину.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини