Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:01:21

Гороскоп на наступний тиждень 14-20 серпня

13.08.2017   15:53Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 14 по 20 серпня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Зараз не той час, коли треба йти напролом, слід шукати обхідних шляхiв. За таких умов ви можете розраховувати на втілення своїх планів у життя.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Телець (21.04—21.05). Ситуація така, що зникне багато перешкод. Саме тому слід скористатися нагодою і підтягнути ті справи, в яких спостерігається відставання.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Близнюки (22.05—21). Цього тижня очiкуйте матеріальнi прибутки. На тлі стабільно високих фінансових надходжень ви зможете сформувати капітал для майбутніх проектів.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень буде спокійний і безтурботний. У вас з’являться великi можливостi, тож реалiзуйте найсмiливiшi мрiї.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). У вашому життi будуть сприятливі зміни. У професійній сфері виникатимуть нові вигідні проекти.  В соціальному плані можливі контакти з потрібними людьми.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Діва (24.08—23.09). Вам буде не вистачати самостійності, оточуючi утримуватимуть вас. Розширюйте своє коло спілкування, нікого не примушуйте до солідарності.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Вiдбудуться невластиві вам події. Не звертайте на них уваги — все це тимчасово. Щоб покращити ситуацiю, бiльше працюйте.
Дні: спр. — 14; неспр. — 18.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Дійте тільки за суворим розрахунком. Колективні дії будуть результативнiшими, але не спокушайтеся, що це однодумці. Визначтеся конкретно зі своїми бажаннями.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). Для вас відкриються загадки. Те, що здавалося неприємним, при найближчому розгляді може виявитися чимось кращим. Не забувайте про тих, хто від вас залежить.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Ті, хто раніше робив по-вашому, можуть виявитися опозицією і завдати вам неприємності. Щоб виправити ситуацiю, першими йдiть на компромiси.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). Цього тижня все залежатиме від вашої особистої позиції. Якщо знаєте, як чинити, відразу дійте. На події дивіться реально, не спокушайтеся на обіцянки.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Риби (20.02—20.03). Тиждень буде насичений подіями. Думайте перед вчинками, оскiльки минулі помилки виправити не вдасться. Ви отримаєте те, до чого давно йшли.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВЕН

Початок тижня складеться сприятливо для спілкування з родичами на різноманітні теми. Можливо, стосунки з начальством стануть більш напруженими через те, що ви не встигнете зробити щось у строк. Організованість і самодисципліна допоможуть вам навести порядок у справах.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня рекомендується зайнятися врегулюванням питань, пов’язаних з діловими паперами. Ви не зіштовхнетеся з бюрократичними перешкодами і не втратите дарма час. Вихідні присвятіть відпочинку з родиною.

БЛИЗНЮКИ

Отримаєте корисну інформацію, яка допоможе при здійсненні покупок і в пошуку способів збільшити свої доходи. Це вдалий час для вирішення матеріальних питань. Намагайтеся берегти свої сили на роботі, інакше не уникнете проблем зі здоров’ям.

РАК

Вирішення всіляких завдань і головоломок допоможе вам розвинути свій інтелект. Не виключено, що саме зараз ви познайомитесь із впливовими людьми й заінтригуєте їх своєю дотепністю. У вихідні відпочиньте за містом: наприклад, поїдьте на пікнік з друзями, знайомими або родичами.

ЛЕВ

Можуть посилитися ваші амбіції. З’явиться прагнення виділитися, зробити щось по-своєму, всупереч сформованим обставинам. Намагайтеся враховувати думку тих, хто поряд, інакше виникнуть серйозні конфлікти. У вихідні зможете домогтися всього, що хотіли, не докладаючи великих зусиль.

ДІВА

Можливо, вирішите прояснити для себе деякі питання. Завдяки своїй проникливості, швидше за все, дізнаєтеся потрібну інформацію. До вас у гості може приїхати далекий родич, розмови з яким будуть цікавими та пізнавальними. У вихідні варто приділити пильну увагу своєму здоров’ю.

ТЕРЕЗИ

У цей період задоволення принесуть матеріальні цінності. Можливо, вам удасться збільшити рівень своїх доходів або отримати велику премію. У будь-якому разі грошей вистачатиме. Варто приділити увагу своїй репутації. Намагайтеся не брати участі в незаконній діяльності.

СКОРПІОН

На вас чекає багато дружнього спілкування. Можливо, познайомитеся з цікавими людьми, які стануть вашими однодумцями. Перш ніж починати важливі справи, обов’язково порадьтеся зі знаючими людьми. У вихідні пора зайнятися спортом.

СТРІЛЕЦЬ

Холодний розум і чіткі цілі – от що буде характерним для вас. Зможете успішно адаптуватися до зовнішніх обставин та отримати бажане. Але для цього слід виявити гнучкість і хороше психологічне чуття. У вихідні не виключені конфлікти в родині, з батьками чи іншими родичами.

КОЗЕРІГ

Можуть виникнути проблеми при оформленні документів. Це не найкращий час для далеких поїздок. Ваше самопочуття, швидше за все, вимагатиме особливої уваги. У вихідні треба добре відпочити та привести в порядок свої думки.

ВОДОЛІЙ

Найбільш бажаним може стати відпочинок у колі друзів та однодумців. Швидше за все, посилиться ваша потреба в спілкуванні з людьми, які дотримуються схожих на ваші поглядів на життя. Зростає ймовірність отримання дрібних травм.

РИБИ

З тими, хто поряд, можуть відбуватися різні неприємні події. Однак особисто вас стресові ситуації обходитимуть стороною. Ваш банківський рахунок, імовірно, поповниться великою сумою. У вихідні намагайтеся не робити того, що може збільшити ризик фінансових втрат.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини