Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:25:36

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 липня

09.07.2017   11:13Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 10-16 липня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Упродовж мiсяця ви багато працювали, тож дивіденди цих зусиль побачите вже скоро. Особливо це стосується тих, хто працював самостiйно, а не під чиїмось керівництвом.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Телець (21.04—21.05).
У вас є звичка називати речі своїми іменами й не соромитися у висловах. Це призводить до сварок не тільки з начальством, а й iз колективом, що багато в чому гальмує цілком реальні перспективи розвитку.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21). Вам  як ніколи щаститиме з грошима, навіть лотереї чи азартні ігри можуть принести чималий прибуток. Витрачаючи грошi, слiдкуйте, щоб покупки були корисними.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Життя буде насиченим, навіть «битиме через край». Вам доведеться розриватися між бажаннями коханої людини і наказами керiвництва.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). Не дивуйтеся, що ваш безладний спосіб життя несе в сім’ю розлад і призводить до скандалів. Ваша неорганізованість заважатиме розвиватися, а здоров’я погiршуватиметься.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Діва (24.08—23.09). У декого з вас можлива подія, пов’язана з появою у вашому життi нової людини. Це можуть бути як нові романтичні стосунки, так і укладення шлюбу або народження дитини.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Ті пари, які зустрічаються давно, вирішать оформити свої стосунки. Дехто, навпаки, може розлучитися зі своїми половинками. Причому в цьому не останню роль вiдіграють родичі або близькі друзі.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви отримаєте неприємну звістку, здатну зіпсувати ваше подальше сімейне життя. Якщо раніше ви підо­зрювали партнера в нещирості, то тепер ці підозри підтвердяться.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Стрілець (23.11—21.12). Цього тижня очiкується наполеглива праця, яка часто видаватиметься невдячною. З’явиться відчуття марної роботи, коли ви тупцюєте на місці.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). Через вашу постійну відсутність виникатимуть проблеми, з боку коханої людини проявляться ревнощі до вашої роботи. Цей період потрібно буде стiйко пережити.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Водолій (21.01—19.02). Незабаром ви зрозумієте, що ваші зусилля не були марними. Це можна буде відчути не тільки за відгуками начальства, а й зi збільшення ваших доходів. Можливо, ви отримаєте перспективну посаду.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03). У вас з’явиться можливiсть вiдкрити власну справу, здатну завжди підстрахувати вас. Представники творчих професiй отримають шанс заявити про себе.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:

ОВЕН

Ви будете зустрічатися з потрібними людьми і дізнаватися багато цікавого q корисного для себе. Активно справляючись sз проблемами оточуючих, не забувайте про вирішення своїх питань. Бажано зайнятися коректуванням деяких рис вашого характеру з числа тих, що заважають вам рухатися до успіху. У вихідні проаналізуйте хід подій, щоб навчитися завчасно вгадувати перешкоди.

ТЕЛЕЦЬ

Ви виявитеся щасливими як ніколи. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Тільки не приймайте поспішних рішень, щоб потім не шкодувати. Переговори з начальством можуть принести непоганий результат, особливо якщо ви не почнете виявляти зайву амбіційність.

БЛИЗНЮКИ

Ви багато чого встигнете зробити і навіть одержите зримі плоди діяльності, відчувши користь і моральне задоволення від бізнесу. Ви починаєте завойовувати лідерські позиції. Можливий приїзд родичів і турботи, з цим візитом пов’язані. Ваша активність зросте. У вихідні можливі деякі ускладнення у відносинах з близькими родичами.

РАК

Подумайте про зміну способу заробітку або хоча б про зміну посади. На вас чекає удача у справах, імовірний грошовий прибуток. Начальство відзначить ваші пропозиції. Воно навіть може задуматися про підвищення вам заробітної плати, що буде досить доречно.

ЛЕВ

Найважливіше для вас – зосередженість і вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час. Майже всі справи будуть успішними і сприятимуть поліпшенню вашого матеріального становища. Будьте упевнені у власних силах, щоб розібратися зі складностями на роботі. У вихідні можете розраховувати на підтримку і допомогу друзів.

ДІВА

Ваша рішучість і активність дозволять здійснитися більшості ваших планів і задумів. Важливо правильно вибудувати взаємини з начальством. Можна розраховувати на підтримку впливових осіб. У вихідні ймовірні необґрунтовані претензії з боку близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Удаватимуться практично все, хоч за що б ви бралися. Постарайтеся зберігати гарні відносини з начальством, тому що від нього може залежати вирішення декількох ваших проблем. Спілкуючись із колегами по роботі, будьте коректні у формулюваннях.

СКОРПІОН

Ваш життєвий успіх буде залежати від загальної упевненості в тому, що все йде добре. Попереду чудовий період, повний приємних сюрпризів і несподіванок, ваш настрій негайно поліпшиться. Більше часу присвячуйте родині і дітям. Особливо це стосується вихідних.

СТРІЛЕЦЬ

Запасіться витримкою і терпінням. Від вас будуть потрібні зібраність і сумлінність. Віддаючи багато чого, можна очікувати, й натомість багато одержати. Постарайтеся не відмовляти у допомозі, якщо ви в силах допомогти.

КОЗЕРІГ


Не варто нікому розкривати таємну інформацію. Постарайтеся завершити незакінчені справи. Вам не перешкодить споглядальність і гармонія. Вихідні – сприятливий час для порозуміння і спілкування з близькими, не варто упускати таку можливість.

ВОДОЛІЙ

Можливі конфліктні ситуації на роботі. Прислухайтеся до голосу інтуїції, і ви опинитеся в потрібний час у потрібному місці. Можливий вагомий прибуток від спільного бізнесу з енергійними партнерами. Присвятіть більше часу домівці й домашнім проблемам. У вихідні вам буде під силу багато справ, і ще залишиться час на розваги.

РИБИ

Вам можуть запропонувати щось, перспективне тільки на перший погляд. Ситуація зміниться і дозволить зробити ривок. Не варто намагатися вирішувати кілька важливих справ одночасно. Займіться реалістичними проблемами, а не будуванням повітряних замків.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини