Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:39:02

Гороскоп на наступний тиждень 26 червня - 2 липня

25.06.2017   10:21Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку з 26 червня по 2 липня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Ваша працездатність принесе свої результати, що дасть можливість впевнено закріпитися на новому місці роботи. Навколо вас почне збиратися команда однодумців, яка в майбутньому може стати самостійною організацією.

Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
Телець (21.04—21.05). Тi, хто мають творчу професію, мають шанси здобути популярність і забезпечити подальший розвиток своїх творчих задумів. Можливi хороші прибутки.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21). Гроші будуть повністю у ваших руках, адже саме ви в родині є бухгалтером і скарбником. Із партнерами через це можуть виникати дрібні конфлікти.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Рак (22.06—23.07). Цього тижня є велика ймовірність отримання значних прибутків, а також можливість вкладати гроші у перспективні підприємства. Великих покупок у цей час не передбачається.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Лев (24.07—23.08). Довгострокові перспективні вкладення себе окуплять. Якщо не вдасться здiйснити великi придбання, не переймайтеся, адже ви звикли до аскетичного способу життя.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Діва (24.08—23.09). Цей тиждень стане для вас серйозним випробуванням. Він принесе з собою серйозні зміни, які можуть не тільки підняти на вершину слави, а й опустити на дно.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Терези (24.09—23.10). Попереду складне випробування. Доведеться захищати своє чесне ім’я, свою територію або свою кохану людину від різних посягань.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Перша половина тижня стане визначальною. Саме зараз вирішиться, чи почнеться у вас різкий підйом у всіх сферах життя, чи ви зазнаєте нищівної поразки. У такій непростій боротьбі допоможуть мудрість та обережність.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Стрілець (23.11—21.12). Можливе звільнення з роботи, поява компрометуючих матеріалів, розрив сімейних відносин і депресивний стан. Проте зірки пророкують підйом і життєву активність.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви перебуватиме в пошуках своєї нової долі. Вiрогiднi цікаві знайомства. Однак через вашу довірливість можливi фiнансовi непорозумiння.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.
 
Водолій (21.01—19.02). Навколо вас вируватиме безліч пліток та інтриг. Це принесе проблеми як iз родичами, так і на роботi. Перш нiж прийняти рiшення, зважте всi «за» i «проти».
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Риби (20.02—20.03). У сімейних стосунках відкриється «друге дихання». Такий романтичний виток відчуватиметься довгий час, якщо не завадять фiнансовi проблеми.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Інша версія:

ОВЕН

Успіх чекає вас на ділових зустрічах під час обговорення угод. Доведеться багато працювати. Намагайтеся виявити свої найкращі професійні якості: розум, наполегливість, посидючість та організаторські здібності. Бажано остерігатися суєти, агресивності й самовпевненості. Відпочити не вдасться навіть у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Ви сповнені сил та енергії. Зірки радять не відмовлятися від жодних вигідних пропозицій. Це сприятливий період для вас. Намагайтеся не вступати в суперечки з колегами, щоб уникнути серйозного конфлікту. У вихідні саме час різнобічно виявити свої ділові якості та організаторські здібності.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня все виходитиме у вас якнайкраще. Намагайтеся стримувати свої амбіції та не пригнічувати тих, хто поряд, власною ерудицією. Розбираючись з проблемами, можете сміливо скористатися допомогою близького друга. Ділова зустріч у вихідні відкриє блискучі перспективи для вашого проекту.

РАК

Ваші зусилля увінчаються успіхом, зможете вибратися з болота поточних проблем і зайнятися приємнішими справами. Бажано не метушитися марно й не брехати, а також не набридати начальству своїми ідеями незалежно від ступеня їхньої геніальності. У вихідні не можна кидати почату справу.

ЛЕВ

Нарешті ви зрушилися з мертвої точки. Потрібно обережніше ставитися до документів, адже є небезпека втратити їх. Намагайтеся більше часу проводити вдома з близькими людьми, урізноманітніть своє дозвілля, це допоможе вам відпочити. Можуть виникнути непередбачені витрати на дітей.

ДІВА

Бажано критично розглянути намічені плани й відкоригувати їх відповідно до побаченого. Виявіть щедрість, і вам відплатять тією ж монетою. Можливо, відбудеться подія, що відкриє перед вами нові можливості та перспективи кар’єрного зростання. Вихідні вдалі для поїздок і початку подорожей, про які ви так мріяли.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Постарайтеся розібратися зі справами, адже їх нагромадилося чимало. Робота займатиме весь ваш вільний час, але за значущістю лідирувати не буде. Завдяки енергійності й активності зможете зміцнити власні позиції. Потрібно також приділити час створенню комфорту вдома.

СКОРПІОН

Цей тиждень обіцяє вам пріоритетне становище практично в будь-якому оточенні. Від ризикованих пропозицій бажано відмовитися, вони не принесуть успіху, а лише відберуть час. У вихідні найкращий спосіб відпочити – демонстративне байдикування, якщо, звичайно, ваші близькі будуть готові зрозуміти це.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкування з впливовими друзями значно поліпшить хід ваших справ. Доведеться посперечатися з колегами. Вислухайте опонентів і не кваптеся з висновками. У вихідні намагайтеся не брати участі в закулісних інтригах. Краще приділіть час відпочинку з родиною та наведенню порядку вдома.

КОЗЕРІГ

Гарний час для розв’язання непростих проблем. Доведеться присвятити багато сил та часу організаційним питанням, стежте за власною дисципліною і намагайтеся нікуди не спізнюватися. У вихідні якась стара заплутана історія поглине всі ваші думки, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

ВОДОЛІЙ

Доведеться доводити високий рівень свого професіоналізму. Будьте вільнішими та контактнішими. Уважно стежте за новинами, щоб не пропустити важливої інформації. Розмов із начальством краще не затівати, особливо якщо ви хочете чогось домогтися від нього. У вихідні уникайте вечірок, вони не принесуть задоволення.

РИБИ

Настає сприятливий період для реалізації творчих ідей. Однак не варто виявляти надмірну принциповість і пригнічувати партнерів. Бажано зайнятися побудовою планів на найближче майбутнє. У вихідні можливі певні складнощі, пов’язані зі стосунками з близькими людьми.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини