Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:01:00

Гороскоп на наступний тиждень 27 березня - 2 квітня

26.03.2017   12:26Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 27 березня - 2 квітня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Ви можете втратити голову вiд кохання. Остерігайтеся ревнощів, інакше ризикуєте дуже ускладнити свої відносини.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

 Телець (21.04—21.05). Вам знадобляться сили, особливо для реалізації творчих проектів. Радимо вирішити проблеми, що накопичилися, і прояснити ситуацію.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

 Близнюки (22.05—21). Приплив енергії допоможе впоратися з великим обсягом робіт. Але занадто активна діяльність може стати причиною погiршення стосункiв iз колегами.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

 Рак (22.06—23.07). Ви можете відкрити власну справу. В особистому житті чекають зміни на краще. Можливо, ви зустрінете свою другу половину або зміцните родиннi стосунки.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

 Лев (24.07—23.08). Ви досягнете успіху в багатьох сферах. Якщо ви ще не визначилися з полем діяльності, то буде така можливість. Завдяки вмiнню економити ви зможете розібратися у власних потребах.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

 Діва (24.08—23.09). Фінансові проблеми вийдуть на перший план. Від вас знадоб­ляться певні зусилля для просування проектів та ідей. Вихiднi проведiть у родинному колi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

 Терези (24.09—23.10). Вiддайте борги і стежте за станом фінансів. Це дозволить заощадити час, необхідний для планування та концентрації над подальшою діяльністю.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

 Скорпіон (24.10—22.11). Ви зможете багато чого навчитися від спілкування з розумними та обізнаними людьми. Водночас не забувайте давнiх друзiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

 Стрілець (23.11—21.12).  Варто економити гроші й не піддаватися спокусі витратити велику суму. Обережніше поставтеся до інвестицій у нерухомість, не довіряйте чуткам.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

 Козеріг (22.12—20.01). Вас підхопить вихор любові та пристрасті, ви відчуватимете потребу в пригодах і сильних емоціях. Покладайтеся на інтуїцію, вона поведе вас у правильному напрямку.
Дні: спр. — 2; неспр. — немає.

 Водолій (21.01—19.02). Цей тиждень буде досить суперечливим, не втрачайте оптимізму та здорового глузду, це допоможе вам вирішити будь-які, навіть найгостріші, проблеми.
Дні: спр. — 28; неспр. — 31.

 Риби (20.02—20.03). Ви не сумніватиметеся в правильності зробленого вибору, демонструючи силу і важливість. Тільки від вас залежатиме, чи зможете ви зберегти баланс у стосунках iз колегами.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Інша версія:


ОВЕН

Можуть відкритися нові перспективи. Необхідно докласти максимум сил, терпіння та уваги, щоб не виправдати очікування недоброзичливців. Не варто давати поради, вам ні до чого відповідальність за інших. У вихідні можуть виникнути проблеми у стосунках з дітьми. Бажано спокійно їх вислухати і не сваритися.

ТЕЛЕЦЬ

Можливі непрості ситуації, зокрема фінансова залежність від партнера або офіційної установи. Імовірною є багатообіцяюча розмова з начальством, яка дасть шанс для реалізації нових перспективних планів. Постарайтеся зрозуміти суть претензій близьких людей, адже вони бажають вам тільки добра.

БЛИЗНЮКИ

Для досягнення мети залишилося докласти зовсім небагато зусиль – незабаром ви отримаєте очікувані плоди. Під тиском обставин ваша точка зору може змінитися, і нехай вас не бентежить, що хтось постраждає через цю незручність. Бажано хоча б до кінця тижня привести свій дім до ладу.

РАК

Потрібно присвятити час вирішенню багатьох проблем, що нагромадилися останнім часом. Досить напружений період через конфліктні ситуації. Можливі професійні інтриги. Вихідні краще присвятити родині й провести їх на природі.

ЛЕВ

Імовірно, ділові стосунки зненацька перейдуть в іншу площину. Остерігайтеся службових романів, вони можуть повністю зруйнувати вашу кар’єру. Намагайтеся бути адекватними ситуації. У вихідні присвятіть час активному відпочинку.

ДІВА

Домогтися успіху зможете тільки за допомогою особистих організаторських умінь. Щоб отримати позитивний результат, доведеться докласти максимум зусиль. Зате й нагорода буде неабияка. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться реальний шанс втілити в життя всі свої плани. Намагайтеся не пропустити вдалу нагоду. Остерігайтеся дрібних хитрощів та інтриг. У вихідні краще не братися за справи, які вимагають фізичних зусиль. Ваші м’язи можуть вас підвести.

СКОРПІОН

Настає цікавий період, багатий на різноманітні події. Роботи непочатий край. Винаходьте та втілюйте свої ідеї в реальність. Результати прямо пропорційно залежатимуть від витрачених сил, натхнення і сумлінності. У вихідні приділіть час рідним, їм потрібна ваша увага.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся отримати від життя задоволення, відкрийтеся для нових можливостей і зустрічей. Не ведіться на щедрі обіцянки, тоді будете в більшому виграші. Є ймовірність турбот, пов’язаних з проблемами друзів. У вихідні постарайтеся розібратися в близькому оточенні, не виключено, що вас використовують.

КОЗЕРІГ

Життя може зажадати від вас більшої активності, що підвищить імовірність успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Дотримуйтеся обережності, адже недоброзичливці можуть зашкодити вашій репутації, а це негативно позначиться і на добробуті. Будьте гранично чесні й відверті з друзями та рідними.

ВОДОЛІЙ

Підвищена продуктивність у справах та рішучість базуються на підйомі працездатності. До вас будуть часто звертатися за допомогою і порадою. Справи на роботі складатимуться успішно, якщо докладете для цього хоча б мінімум зусиль.

РИБИ

Цей тиждень може виявитися багатим на спокуси. Не виключено, що вас спробують обдурити, тому будьте напоготові й не попадайтеся на гачок. Не беріть на себе додаткових зобов’язань. У вихідні будьте розумними у витратах і намагайтеся по можливості не відмовляти близьким у фінансовій підтримці.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини