Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:01:18

Відбувся фінал ХІІ загальноміських змагань "Мама, тато, я – спортивна сім’я!"

21.03.2017   16:49

За підтримки Відділення НОК України в Чернігівській області, міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради минулими вихідними відбувся фінал ХІІ загальноміських змагань «Мама , тато, я – спортивна сім’я!».

На відкритті були присутні поважні гості – перший заступник Голови Відділення Ніна Петрівна Лемеш, відповідальний секретар Відділення Дмитро Олександрович Пиріжок, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Васильович Дериземля.

Участь прийняло 38 сімей.

Змагання пройшли весело, цікаво і драйвово. Розминка «Do like Olympians» від майстрів спорту України з художньої гімнастики, командні естафети, музичні вітання від колективів, азартні вболівальники і супер сім'ї - свято вдалося!

Ну, і звичайно, як же без переможців – І місце - сім’я Дудко (школа №18), ІІ місце - сім’я Науменко (школа № 7), ІІІ місце – сім’я Єртман (школа № 15). Всі були нагороджені цінними подарунками.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини