Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:28:04

Сергій Березенко: "Моє завдання як народного депутата зробити так, щоб були забезпечені гарні умови для навчання"

08.03.2017   19:14Агенцiя

Під час виборів народний депутат Сергій Березенко обіцяв чернігівцям піклуватися про них та проводити зустрічі. А обіцянки треба виконувати тим більше, що народному депутату дуже подобається Чернігів та чернігівці.

Цього разу візит Сергія Березенка відбувався напередодні 8 березня – Міжнародного жіночого дня. Тож і зустрічі видалися святковими із гарним настроєм та чудовою атмосферою. Спочатку народний депутат завітав до дитячого садочку «Калинонька», де саме в цей час проходив останній з чотирнадцяти дитячих ранків до Свята Весни. Він привітав виховательок, мам, бабусь та маленьких дівчаток із святом. Квіти від Сергія Березенка отримала кожна вихователька у дитсадку.

Не зважаючи на свято, зустріч не обійшлася без вирішення серйозних питань. За словами Сергія Березенка практично всі навчальні заклади Чернігова потребують допомоги та підтримки, а найбільше – дитячі садочки. «Дуже часто батькам нічого не залишається як віддати останню копійку, щоб забезпечити нормальні умови для комфортного перебування дітей. Я вважаю, що моє завдання, як народного депутата, зробити так, щоб були забезпечені гарні умови для навчання та підготовки дітей до школи. На сьогодні зроблено ремонт сантехніки і заміну вікон у деяких групах. Але продовжуємо працювати», - розповів народний депутат. І додав, що найближчим часом планується провести капітальний ремонт даху за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

 

Керівник садочку Олена Луговська зазначила, що лише завдяки благодійникам та небайдужим городянам у садочку гарні умови для дітей. «Дуже добре, що тепер нам допомагає Сергій Іванович, адже заміну вікон, ремонт сантехніки та інші роботи ми змогли зробити саме завдяки його допомозі», - сказала вона.

 

У музичному училищі ім. Ревуцького встановлені нові енергоефективні вікна. Як зазначив директор закладу, «душевного тепла у закладі вистачало, мало було фізичного тепла». За сприяння народного депутата України Сергія Березенка у навчальному корпусі були замінені вікна: «Я дуже радий, що нам вдалося щось зробити для училища. Дуже добре, що ці вікна також дадуть змогу не тільки мати тепло, а і зекономити кошти, які йдуть на енергоносії».

Під час зустрічі із студентами та викладачами училища народний депутат привітав дівчат та жінок із святом. Побажав сонячного настрою та побільше радості не лише 8 березня, а і завжди.

Заступник керівника фракції Блоку Петра Порошенка прокоментував ситуацію навколо закону про освіту: «Ми проголосували у першому читанні ЗУ про освіту, який визначає мистецьку освіту. І дуже добре, що дали чітке визначення і отримаємо гарантії для мистецьких освітянських закладів. Але є ще питання, які стосуються базової професійної освіти і вищої професійної освіти. Це дуже важливі питання як для коледжу так і для училища, технікумів. Протягом місяця ми маємо доопрацювати всі пропозиції які будуть передані колективами, керівництвом та студентами училища ім. Ревуцького і зможемо вийти на збалансований закон до другого читання, який підтриманий як нашою фракцією так і більшістю парламенту».

Після зустрічей народний депутат як завжди провів особистий прийом громадян. Питання, з якими виборці прийшли до народного депутата стосувалися різних питань: матеріальна допомога школі, пошук фінансування для онкологічного диспансеру, підтримка громадських ініціатив. Також зверталися з проханням встановити справедливість – допомогти бійцю АТО влаштуватися на військову службу за контрактом.

В цей день народний депутат зустрівся із отцем Романом подарував ікони для Катерининської церкви.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.